2777
2789
عنوان

دیدین وقتی ...

243 بازدید | 18 پست

دیدین وقتی ی کسی یا ی چیزیو داریم بهش بی اهمیتیم بهش فکر نمیکنیم اما وقتی از دستش میدیم چقد واسه نبودنش ناراحتیم؟؟؟

الان من اون حسو دارم چیزی که وقتی بود ب فکرش نبودمو از دست دادم حالا واسه نبودنش ناراحتم💔

دقیقا 

مثل حدود دو سال پیش یک آقا تعریف می کرد که قدر زنم رو نمی دونستم و به خودم می گفتم چیزی که زیاده زن... 

می گفت یک شب زنم هرچی صدا زدم دیدم بیدار نمیشه فهمیدم تو خواب به خاطر رفتارهای من دق مرگ شده 💔

می گفت اون شب هم می خواست خبر پدر شدنم بده من باهاش بد برخورد کردم و ناراحت رفت خوابید و دیگه بیدار نشد 

می گفت از بعد مرگ اون هیچ زنی براش جذابیت نداره و دیگه قید ازدواج رو هم زده و می گفت این بزرگ ترین عذابش هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستش داری که این حس سراغت اومده یا فکر میکنی بهتر از اون دیگه نیست؟

در کل آدم ها باید از دست بدند تا قدر بدونند 

البته متاسفانه یا خوشبختانه برای همه صدق نمی کنه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

انسان نبود☺

ی موجودی بود که خیلی کم سمتش رفتم دیشب ب فکرش بووودم😭😭😭 گفتم اگه فردا شد میرم باهاش بازی میکنم نازش میکنم اما...😭😭😭

در کل آدم ها باید از دست بدند تا قدر بدونند  البته متاسفانه یا خوشبختانه برای همه صدق نمی کنه& ...

کاش تا دیر نشده قدر هم رو بدونیم .

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
انسان نبود☺ ی موجودی بود که خیلی کم سمتش رفتم دیشب ب فکرش بووودم😭😭😭 گفتم اگه فردا شد میرم باهاش ...

پت داری؟😄

دقیقا چه موجودی؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

من فکر می‌کردم بهتر از اون دیگه نیست

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                    #متاهل  
انسان نبود☺ ی موجودی بود که خیلی کم سمتش رفتم دیشب ب فکرش بووودم😭😭😭 گفتم اگه فردا شد میرم باهاش ...

گربه جوجه یا چی؟

من ملیحم مرد آخرین بار دعواش کردم 

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                    #متاهل