2777
2789
عنوان

بارداری

125 بازدید | 7 پست

سلام

من بیشتر شبا اصلا خواب ندارم.هفته سی بارداری هستم.مشکوک به سنگ کیسه صفرا بودم ولی سونو چیزی نشون نداد اما مشخص نیس دردایی که دارم برای چیه.دکترم بهم گفت برو پیش متخصص داخلی،متخصص داخلی بهم قرص هالوپریدول داد چون بعضی شبا خیلییی بیقرار و کلافم،اصلا نه میتونم بشینم،نه راه برم،نمیدونم چمه.دوشب خیلییی کلافه بودم خوردم راحت خوابیدم.میخوام بدونم کسی این قرصو خورده؟عوارض نداره؟

همیییشه برای خودت زندگی کن، لبخند بزن، شادباش، به این فکر کن ارامش خودت مهمتر از هرچیزیه😊

اخرهای بارداری همین جوری

وقتی سنگین میشی نمیتونی راحت بخوابی بیخوابی ب سر ادم میزنه

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اخرهای بارداری همین جوری وقتی سنگین میشی نمیتونی راحت بخوابی بیخوابی ب سر ادم میزنه

کاش فقط بیخوابی بود.زیر دنده هام درد دارم،از کمر به پایین بیقرارم.کلافه ام.اصن نمیدونم چمه.بخاطر بیقراری هی دلم میخاد راه برم،تاهم راه میرم زیر دنده هام دردش شروع میشه

همیییشه برای خودت زندگی کن، لبخند بزن، شادباش، به این فکر کن ارامش خودت مهمتر از هرچیزیه😊
عوارض داشت برات نمینوشتن چیزی دیگه ای نمونده عزیزم تو از پسش برمیای

ایشالا که عوارض نداشته باشه.توکل بخدا

ممنون

کاش فقط بیخوابی بود.زیر دنده هام درد دارم،از کمر به پایین بیقرارم.کلافه ام.اصن نمیدونم چمه.بخاطر بیق ...

فک کردی ما اینجور نبودیم؟؟

من سر بچه دوم از معده درد؛  از درد زیر دنده هام اَمونم بریده شده بود

مخصوصا گلوم انگار ی چیزی تو گلوم داشت خفه ام میکرد

دیگه اخرهاش صبوری ک ک واقعا چاره نداره  

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

فک کردی ما اینجور نبودیم؟؟ من سر بچه دوم از معده درد؛  از درد زیر دنده هام اَمونم بریده شده بو ...

عزیزم.ایشالا که خدا به همه مامانای باردار کمک کنه.این دوران به خوبی و خوشی بگذره

عزیزم.ایشالا که خدا به همه مامانای باردار کمک کنه.این دوران به خوبی و خوشی بگذره

انشالله

انشالله ک عزیزم بسلامت بچه ات دنیا بیاد و ی عمر زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه. الهی امین🤲🏻

اسمم زهراست توی دلت برا منم دعا کن ک ب همین زودیا محمدم رو باردار بشم