2789
عنوان

بخرم؟+عکس

153 بازدید | 15 پست

ببخشید دوباره تاپیک زدم چونکه خیلی استرس گرفتم نمیدونم چ رنگی بخرم خوهرانه کمک کن😭😭سلام عزیزان خیلی امسال دستم تنگه خیلیییی

داداشم حدود۲۸ ۳۰ سالشه میخوام براش زنجیر بخرم بدلی که دیگه حداقل ۲۰۰ ۳۰۰تومن خرجش بشه الان توی رنگش موندم میذارم بگید کدوم قشنگتره الان عکسش میذارم خودس ست نقره‌ای داره من بین طلایی و مشکی موندم رنگ پوست داداشم یکوچولو سبزه هست خودم نظرم مشکیه ولی نمیدونم توی گردنش چجوزی میشه؟قشنگه؟یا ب پوست سبزه میاد؟البتههههه یه کم کوچولو سبزست میترسم بهش نیاد😭

اگرم نظرتون طلایی هست طلایی تیره بخرم یا طلایی روشن؟

خیلی ناراحتم انقدر دستم تنگه همین۲۰۰ ۳۰۰هم برام سنگینه😭😭😭خجالت میکشم این کادو کوچک میخوام بهش بدم کاشکی وضع مالیم بهتربود چیز بهتری میخریدم💔😭

تروال ماگ و موزن و کیف پول هم استفاده نمیکنه

و اینم بگم عاشق بدلیجاته الان یدونه عکس بیشتر نیست میذارم بگید کدومش؟💕

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پسرا زیاد طلایی نمیندازن اکثرا نقره ای میندازن سیاهو نمیدونم ولی نقره ای خوبه 

نقره ای داره ستش رو

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

نقره ایش نیست؟ بنظرم اگه نقره ای نیس طلایی بگیر البته اگه با سلیقش سازگاره

اخه ست نقره ای دارهـ