2777
2789
عزیزدلم سلام ممنونم شما خوبی؟

فداتشم....همیشه تو ذهنمی و هر وقت اسمتو میبینم ناخودآگاه قلبم برات دعا میخونه....صبور باش تو خدا رو داری خدا برات جبران می‌کنه غصه ت رو کم کن و به خدا ایمان قلبی داشته باش...از خدا برات آرامش و حال خوب می‌خوام.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
چرا اونم خوبه🙂

حیف که شادی نداشتم امروز 

ول خدایی ناراحتم چهار ماهه مامانمو ندیدم از ی طرفم ازش متنفرم از ی طرف دلم واسش تنگ شده 

ولی بره اون اصلا مهم نیس 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداتشم....همیشه تو ذهنمی و هر وقت اسمتو میبینم ناخودآگاه قلبم برات دعا میخونه....صبور باش تو خدا رو ...

ای جانم ازت ممنونم عزیزم

چقدر مهربونی شما

ان شاءالله خدا به اندازه قلب مهربونت بهت سلامتی و دل خوش بده

چشم عزیزم ممنونم ازت

uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۲۱_۲۰۳۱۰۱۶۸۴_jzlj.mp4/

خدا چرا از من توقع هرکاری رو دارن اگه اون بچست که من یک سال ازش کوچیکترم حق من این نیست خسته ام دیگه تموم کن من این زندگیو نمیخامممم

آخر بدَمَد صُبحِ اُمید از شَبِ مَن🌱🤍

جواب منم بدین دیگه 

اگه همونجوری بگم که درد و دلم بیهودس😐

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
من فردا میرم پیشش تو کدوم شهری؟؟مبخای بیا تصویری بگیرم ببینی

وای😭😭😭😭😭عزیزم مرسی.. 

خودم ۳ ماه پیش اونجا بودم ولی الان خیلی دلم گرفته دل تنگشم شدیدن چشمام قرمزه پف کرده و میسوزه بس ک گریه کردم

اهوازم خودم ۲۰ ساعته فاصله

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
ای جانم ازت ممنونم عزیزم چقدر مهربونی شما ان شاءالله خدا به اندازه قلب مهربونت بهت سلامتی و دل خوش ...

♥️

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خدا چرا از من توقع هرکاری رو دارن اگه اون بچست که من یک سال ازش کوچیکترم حق من این نیست خسته ام دیگه ...

چند سالته؟

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
پشیمونم کردی ازاینکه دراینده بچه دارشم🥲

پشیمون نشو من خیلی دست تنهام

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

خیلی ناراحتم 

من خیلی خواستکار دارم 

ولی یکی از خواستکارامو که دو ماه پیش اومد خیلییییی پسندیده بودم در حدی که خداروشکر کردم بالاخره یکی اومد که پسندیدمش 

همه چی خوب پیش میرفت تا اینکه مادرش فهمید برادرم مریض ذهنیه البته بیماری برادرم ژنتیکی نیست موقع به دنیا اومدن واسش مشکل به وجود اومده و با اینکه پسره گفت ناراحت این موضوع نباش اما وند روز بعد کادرش تماس گرفت و خدافظی فرستاد

چند روز بعد کسی که معرفمون بود گفت میثم هنوزم میخاد ولی ماددرش نمیزاره و داره اذیت میکنه ... خیلی دلم شکسته خیلللی . دلم میخاد برگرده . واسم دعا کنید