2777
2789

دلم میسوزه براشون، برای این فرشته های فدایی، فدایی هایی ک انگار کارشون زجر کشیدنه دلهره و استرس میشه سهمشون، نتیجه شم میشه

(من)یا امسال من،بچه هایی که هیچ بویی از انسانیت نبردن، انگار وظیفه شون بوده زحمتهایی ک مادربراشون کشیده،،،

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

کجاس بچت؟

تو آغوش خدا😭

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا امام حسین جان ترو به بزرگیت قسمت میدم مشکلات مالیم رو حل کنی،من بابا ندارم همیشه گفتم برام حکم پدرمو داری،پیش خدا واسطه شو بگو بنده ت زجر کشیده خیری از نوجوانی و جوانیش نبرده دست بنده ت رو ول نکن،مشکلات مالیمو حل کن تا بتونم قدم های مهم زندگیمو با خیال راحت بردارم ،مادر بشم ،نزار دشمنام شاد بشن اونایی که چشمشون به زمین خوردن منه رو دلشون رو شاد نکن،سعی و تلاش میکنم اندازه ی صبر و تلاشم بهم بده، میدونی از دار دنیا فقط یه خواهر دارم و یه شوهر توی شهر غریبم نزار حسرت به دل بمونم،برگردون اون آرامش رو ،محتاج آرامش روح و ذهنمم یه خواب آروم یه دل شاد فقط همینو می‌خوام ازت،به همه ی بنده هات بده به منم بده قول میدم کمک دست بنده هات بشم و دست خیلیا رو بگیرم ،حاجاتمو بده بتونم برم مسجد قربونی رو با دستای خودم پخش کنم،برم پابوس امام رضا دلم براش لک زده...خدایا فقط چشمم به خودته که جز تو کسیو ندارم ..تنها ترینم.میدونم تنهام نمیزاری..اشک چشام خشک شده یکاری کن اشک بعدیم از سر ذوق باشه.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خدایا همه چیز خوبه ها ولی من خستم من از آینده میترسم خدایا دنیات بزرگه و قلبِ من کوچیک خودت کمکم ک ...

سلام عزیزم ...خوبی؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
قلبم تجزیه شد😫😫😫😫😫

چی بگم آبجی😭شب و روز گوشی دستمه که یه لحظه به خودم برنگردم. بار وحشتناکی که رو دوشمه هیچ علاجی نداره

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
امروز سوم بابام بود .توی این ۳روز نتونستم غذاو چیز درست حسابی بخورم .به هیچ عنوان اشکام بند نمیاد و ...

خدا رحمتش کنه...هیچ چیزی آرومت نمیکنه مگر اینکه یه روز تنها بری سرخاک و‌یه دل سیر گریه کنی و براش قرآن بخونی خیرات کنی ...گذر زمان لازمه...خدا صبرش رو میده ولی همیشه داغ تازه س...من مادرم اول فوت شد یکسال بعدش پدرم زندگیم زیر و رو شد ....فقط براشون خیرات کن و فاتحه بفرس فقط محتاج همینن ...انشاالله روحشون در آرامش باشه...گریه کن دوست من،خالی کن خودتو بعد دستاتو بزار روی زانوت و بلند شو بچه هات بهت نیاز دارن 

عیب نداره خدا به روح بابات آرامش بده  سعی کن خودتو جمع و جور کنی تو روحیه بچه ها خیلی تاثیر دا ...

سعیمو میکنم باهاشون بخندم اما تبدیل ب گریه میشه اون دوتا طفلیام میشینن جلوم نگام میکنن .دخترم ۴سالشه همش میگه مامان دیگ اذیتت نمیکنم نمیخام گریتو ببینم 

بچس دیگ فک میکنه بخاطر اذیتاشه 

یا دختر یک سالم شیر میخوره همه میگن شیر جوش نده بهش 

ولی فقط کسی ک این دردو کشیده میتونه کمکم کنه و بگه چطوری گذرونده😔😭🖤

نمیشه شادیامونو بیرون بریزیم؟

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️