2777
2789
عنوان

سرفه

95 بازدید | 10 پست

سلام

از وقتی که از سفر اربعین برگشتم سرفه کردن شب ها بیچاره ام کرده.💔 نفسم تنگ میشه و انقد سرفه میکنم تا خواب از سرم میپره. تا حدی که نتونستم یه خواب راحت داشته باشم. اگه راه حلی دارید ممنون میشم بگید

واسم یه صلوات بفرست🧡 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

به دانه سرفه رو خیلی آروم میکنه 

چهارتخم هم همینطور 

زیارت قبول

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ان شاءالله زودتر خوب بشی

سال دیگه وقت اربعین رو به قبله بایست دستت رو بذار روی سینه ات و به امام حسین سلام بده

باور کن ثوابش بیشتره تا بری کربلا و مطمین باش  امام حسین جواب سلامت رو میده عزیزم

به دانه سرفه رو خیلی آروم میکنه  چهارتخم هم همینطور  زیارت قبول

به دانه خوردم ولی چهار تخم رو هنوز امتحان نکردم. ممنونم حتمن فردا میخرمش❤

قربونت 

شما علائمت آلرژی هست....حتما حتما پیش دکتر خوب برو.فعلا اگه دیفن هیدرامین داری بخور.هر ۸ ساعت..

پیش دکتر نرفتم گفتم حتما سرماخوردگیه و کپسول خوردم الان گلوم خشک تر شده انگاری..

باشه حتمن میرم ممنون ❤️

پیش دکتر نرفتم گفتم حتما سرماخوردگیه و کپسول خوردم الان گلوم خشک تر شده انگاری.. باشه حتمن میرم ممن ...

دارو سرخود نخور لطفا..بایداسپری استفاده کنی..یه فلاکس آب‌جوش کن بزاربالا سردت.زیر سرت روهم یکم بلند کن.هروقت سرفه کردی آب جوش بخور.امیدوارم زودی خوب شی💕💕💕💕

به دانه خوردم ولی چهار تخم رو هنوز امتحان نکردم. ممنونم حتمن فردا میخرمش❤ قربونت 

با یه بار خوردن خوب نمیشی 

مثل آب دم دستت باشه 

عناب هم خوبه بسوزون دودش بره تو مماغت 😄

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
دارو سرخود نخور لطفا..بایداسپری استفاده کنی..یه فلاکس آب‌جوش کن بزاربالا سردت.زیر سرت روهم یکم بلند ...

چقد مهربونی چشممم حتما❤️🫂

با یه بار خوردن خوب نمیشی  مثل آب دم دستت باشه  عناب هم خوبه بسوزون دودش بره تو مماغت 😄

طفلی پدرم خودشونو کشتن واسه دود کردن عناب گفتم این چیزا چیه از خودتون میگید😐😂😂😂