2777
2789
عنوان

خاستگار

139 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من یه خاستگار دارم تو محلمونه خیلی دوستش دارم اونم پافشاری‌میکنه‌چند‌بار خاستگاری کرد مادرم قبول نمیکنه و‌چون مذهبی هستن و کاملا سنتیه من نمیتونم حسمو بهش‌ بگم از طرفی هم میترسم به مامانم بگم دوستش دارن چون از رفتارام فهمیده 

چی کار کنم‌به‌نظرتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو دوس دارم باهاش بیشتر اشتا بشم ولی برای انتخابش زیاد به احساساتت توجه نکن بببین مناسبه برات اگ ...

گفتم با توجه به حرف و‌حدیثای الکی مردم که شنیده نمیذاره

24قبلا نامزد داشتم معتاد بود جدا شدم کلا شانسم بد بوده تو ازدواج

با مامانت صحبت کن

ببین چرا میگه نه

بدون در نظر گرفتن احساساتت(میدونم که یکم سخته) ببین حرفش منطقی هست یا نه

مادرت چرا مخالفه؟ اگه دلیلش منطقیه قبول کن حرفش رو

مثلا یه نفر تو محل گفته پدرش بد اخلاقه یکی گفته پسره تو یه جایی با من تند حرف زده دلیل های الکی اینکه شغلش خوب نیس

[QUOTE=310203044]با مامانت صحبت کن ببین چرا میگه نه بدون در نظر گرفتن احساساتت(میدونم که یکم سخته) ب ...

متوجم

میتونی بگی حالا یه جلسه بیان اگه خوب نبود رد میکنیم

در کل امبدوارم شرایط خوبی برات رقم بخوره

فقط مواظب باش که احساساتت جلوی منطقت حرکت نکنه

مثلا یه نفر تو محل گفته پدرش بد اخلاقه یکی گفته پسره تو یه جایی با من تند حرف زده دلیل های الکی اینک ...

اینا که نشد دلیل

باید منطقی با مادرت صحبت کنی

دوران آشنایی رو برای همین گذاشتن دیگه

ولی به مادرت هم حق بده چشمش ترسیده

آرزوی خوشبختیت رو داره

اینا که نشد دلیل باید منطقی با مادرت صحبت کنی دوران آشنایی رو برای همین گذاشتن دیگه ولی به مادرت ...

اره ولی این پسر انسانیت داره که برایدمن مهمه نه پول که قبلی و خاستگار دیگم داشت اما ادم نبود