2777
2789
عنوان

چرا واقعا؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 36 پست
خواهش میکنم عزیزدلم چقد خوب😍😍 هروقت از این حرفا زد بیا اینجا من دوباره برات نابود میکنم هرچی زده ...

میدونی من تو دنیای واقعی سعی میکنم زیاد احساساتمو بروز ندم و اکثرا فکر میکنن ی خورده بی احساسم ولی واقعا با ی سری از حرفا خورد میشم میشکنم و کلا فرو میریزم اما به روی خودم نمیارم 

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
میشه نگم؟🙏 آشنا هست داخل سایت😑

باشه عزیزم 💙

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی من تو دنیای واقعی سعی میکنم زیاد احساساتمو بروز ندم و اکثرا فکر میکنن ی خورده بی احساسم ولی و ...

تو خودت نریز 

منم یه زمانی تقریبا هیچی ب هیشکی نمیگفتم و خودخوری میکردم همیشه شاد پرانرژی ... و یه زمان ب ظاهر خیلی قوی بودم ولی شکستم جوریکه الان با جزئی ترین مسائل ممکنه گریم بگیره و ساعتها نشخواری فکری داشته باشم ... 

بریز بیرون هرطور ک شده هرجور ک راحتی اگه کسی رو داری ک با خیال راحت باهاش دردودل کنی حتما این کارو انجام بده 

غماتو  رو یه برگه بنویس اصلا عجیب آروم میشی 

بیا اینجا ب ما بگو مثل همین الان ولی خودخوری اصلااا❤️ 

تو خودت نریز  منم یه زمانی تقریبا هیچی ب هیشکی نمیگفتم و خودخوری میکردم همیشه شاد پرانرژی ... ...

نمیتونم با کسی راحت حرف بزنم . هیچ وقت نتونستم 

تنها کسی هم که همه چیزمو میدونه فقط خدائه

نمیخوام بیشتر از این انرژی منفی بهت بدم 

در کل خیلی خیلی مرسی که بودی و شنیدی💙تموم خوبی ها سهم قلب مهربونت🥰

خواهش میکنم✨❤️ امیدوارم همیشه حالت خوب باشه🥰

ممنون عزیزم همچنین خودت🫂🤍