2777
2789
عنوان

چرا واقعا؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 36 پست
اگ واقعا این منظور داشت بازم برات مهم نباشه چون واقعا برعکسه😂

یکی از دوستامم حقوق میخونه 

میگفت به منم که میرسه همینجوریه

واقعا به نظرت مهندسی برق و حقوق از فرهنگیان پایین ترن؟

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
به نظرتون واقعا منظوری نداشته؟ به نظر شما رشته ی آموزش ابتدایی و معلمی نسبت به مهندسی برق خیلی بهتر ...

اووووه تو مهندسی اون ی معلم ساده

ولش کن بابا عقده ای بوده

کلا بضی دانشجوهای فرهنگیان فک میکنن خیلی چیز خاصی خوندن در حالی ک فقیر ترین قشر معلمان (با احترام نسبت ب معلم های باشعور)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواسته بگه اره ببین من چقد خوبم من ب اینجا رسیدم ببین دلت بسوزه 🫤😂 برداشت من ک این بود دیگه شای ...

آخه بخدا من خیلی از اون درسخون تر بودم

یجورایی حس کردم میخواد منو بچزونه درصورتی که خداشاهده من تو مدرسه خیلی از اون بهتر بودم

یکی از دوستامم حقوق میخونه 

میگفت به منم که میرسه همینجوریه

واقعا به نظرت مهندسی برق و حقوق از فرهنگیان پایین ترن؟🥲

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
آخه بخدا من خیلی از اون درسخون تر بودم یجورایی حس کردم میخواد منو بچزونه درصورتی که خداشاهده من تو ...

نه قطعا هر شغل و رشته ای ارزش خودشو داره برا من ک مهندسی و حقوق بالاترع😂ولی خب میگم که هرکسی طرز فکر خودشو داره 

توهم براش از رشتت توضیح بده 

نه آخه میدونی من ی سال پشت کنکور نشستم و سال بعدش رفتم دانشگاه. من مهندسی برق میخونم توی ی دانشگاه خ ...

با احترا‌م‌به معلممهای بافرهنگ:

جاری منم معلمه.

خیلی سعی میکنه لفظ قلم حرف بزنه

انگار همه جا کلاس ایشونه

خیلی هم ادعا داره 

امااااااااا

فقط نوع غذا خوردنشو ببینید متوجه بی فرهنگیش میشید:حریص به غذاس.فکر میکنه سفره میدون مسابقس و هرکی بیشتر و بهتر غذا پر کنه تو بشقاب برندس.تا غذا میاد تند تند میکشه برای خودشو بچه هاش😕

بشدت هم خسیسه.

اما دقیقا جوری نگاه و رفتار میکنه که انگار نباشه مملکت لنگ می مونه.😁

یکی از دوستامم حقوق میخونه  میگفت به منم که میرسه همینجوریه واقعا به نظرت مهندسی برق و حقوق ا ...

ببین کلا یه مدت ک همه بصورت افراطی ریختن تو فرهنگیان😂یعنی خود من یه مدت نصف اطرافیانم رو مغزم بودن ک برو فرهنگیان:///  دقتم کنی کسی از علاقش نمیگه همه از شرایطش میگن یعنی یسری آدم منفعت طلب ک دیدن کجا بهتره و راحت تر همونو چسبیدن و نمیگم همه ولی انصافا حداقل نصفشون مثل دوست شمان توهم دارن ک تاپن 

وگرنه دیگ بچه پنج سالم می‌دونه گرید مهندسی و حقوق و این تیپ رشتها خیلی بیشتره نسبت ب فرهنگیان 

چه پوئن مثبتی داره جز حقوقش؟ 

کیفیت آموزشی پایین 

تعهد کاری 

پوشش و عقاید و کارای اجباری 

تفکیک جنسیتی 

نمیدونم چرا ولی آدمای خاله زنک و زیر آب زن زیادییییی داره 

این حرفو حتی مشاور دانشگامم می‌گفت 

جای پیشرفت ندارع و ... چی باعث میشه ک فکر کنه بالاس؟ 

اووووه تو مهندسی اون ی معلم ساده ولش کن بابا عقده ای بوده کلا بضی دانشجوهای فرهنگیان فک میکنن خیلی ...

ولی کلا بچه های فرهنگیان به خاطر حقوقشون نسبت به ماها خیلی اعتماد به نفس بیشتری دارن

با احترا‌م‌به معلممهای بافرهنگ: جاری منم معلمه. خیلی سعی میکنه لفظ قلم حرف بزنه انگار همه جا کلاس ...

آخه میدونی بیشتر از چی ناراحتم 

اینکه ایشونی که حس میکنم الان داره برا من کلاس میزاره ،زمانی که من رتبه م تو مدرسه سوم میشد ایشون ۳۰ به بعد بود

ببین کلا یه مدت ک همه بصورت افراطی ریختن تو فرهنگیان😂یعنی خود من یه مدت نصف اطرافیانم رو مغزم بودن ...

نمیدونم 🥲ولی کلا بچه های فرهنگیان نسبت به ماها خیلی اعتماد به نفس بیشتری دارن

این دوست من رشته ش آموزش ابتداییه

آخه میدونی بیشتر از چی ناراحتم  اینکه ایشونی که حس میکنم الان داره برا من کلاس میزاره ،زمانی ک ...

خب همینه دیگه.

اصلا نمیخوام خودمو بالا ببرما ولی ببین تا قبل اینکه من عروس این خانواده بشم شعار شوهر این خانم در مورد زنش این بوده که تو تحصیل کرده ای.

بعد که من اومدم چون تحصیلاتم بالاتر بود این حرف برادرشوهرم‌جمع شد

همین حرفاشون باعث شده ایشون حس کنه فضولات انسانیِ خاصی هست وگرنه اگه رفتارشو ببینی متوجه چیپ بودنش میشی.

هر کسی توی جایگاه خودش خاصه

یکی مثل شما برق میخونه

یکی مثل ایشون معلمه

هیچ کدوم برتری نداره ولی خب یه عده خود شیفته هستن.

و البته اعتماد به نفس خوبی هم دارن.

نمیدونم 🥲ولی کلا بچه های فرهنگیان نسبت به ماها خیلی اعتماد به نفس بیشتری دارن این دوست من رشته ش آ ...

بیش از حدشم دیگ کاذبه باور کن من تاحالا ندیدم کسی تو دانشگاه بگه فرهنگیان تاپه 

من هرکی دیدم تعریف کرده یا خودش دانشجوش بوده یا 

یسری خانومایی ک دنبال حقوق و محیط زنونن تعریف میکنن 

نمیگم بدرد نمیخوره 

هر رشته ای مزایا معایب خودشو داره ولی در رابطه با این تیپ آدما باید بگم هوا برش داشته  

برعکس اون، شما بی اعتماد بنفسی بابا رشته بهتر دانشگاه بهتر بعد اینطوری🥲 چرا واقعا!!!! 

من همین الانش دارم تدریس میکنم شاگرد بزرگتر از خودم دارم از ۱۸سالگی شروع کردم پتانسلیم تو تدریس واقعا خوبه  

کلا مدرسم میرفتم کنفرانسم بهترین میشد اکثرا دوستام و بقیه میگن بهت میاد... ولی هیچ وقت دلم نخواست برم چون مدرسه و محیطش برام کلافه کنندست محتوای کتاب مدرسه نه اصولیه نه درسته مدرسه هنوزم ک هنوزه زبان انگلیسی رو با روش GTM درس میده این روش خیلیییی وقته منسوخ شده و کلی دلیل دیگه...پس چیش پز دادن دارع؟ دوستت هروقت تونست با درسای مهندسی برق و حقوق یا اصلا رشته خودم😂 اقتصاد، کنار بیاد بعد بشینه حرف بزنه... 

رشته ای گرید بالاتری داره ک سخت تره 

خب همینه دیگه. اصلا نمیخوام خودمو بالا ببرما ولی ببین تا قبل اینکه من عروس این خانواده بشم شعار شوه ...

مرسی عزیزم که گوش بودی برا حرفام🥺

جسارتا شما چه رشته ای خوندین؟

بیش از حدشم دیگ کاذبه باور کن من تاحالا ندیدم کسی تو دانشگاه بگه فرهنگیان تاپه  من هرکی دیدم ت ...

مرسی عزیزم کلی محبت کردی کلی حس بدی که از حرفاش گرفته بودمو نابود کردی🥲💙🫂

مرسی عزیزم کلی محبت کردی کلی حس بدی که از حرفاش گرفته بودمو نابود کردی🥲💙🫂

خواهش میکنم عزیزدلم چقد خوب😍😍

هروقت از این حرفا زد بیا اینجا من دوباره برات نابود میکنم هرچی زده بود میپره😂❤️