iamexhausted مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 76 عنوان سفتی ژل لب 4351 بازدید | 15 پست دوستان من دیروز ۱ سیسی ژل لب زدماونایی که تجربه دارین بگین لطفالبم سفت شده عین سنگ داره خستم میکنه یه جوریهاین سفتی از بین میره؟ مثل لب عادی نرم میشه یا نه؟ 1402/06/24 | 00:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iamexhausted مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 76 بعد از 2_3روز اگر خوب نشد برو دکتر بعد از ۲ ۳ روز نرم میشه مثل لب عادی؟
angel_ay_gibi عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 377 طبیعیه گاهی کمپرس سرد بزار گاهی هم انتی بیوتیک مترونیدازول ۲۵٠ یا سفاکسیم طبق دستورشون بخور البته لزومی هم نداره قرص بخوریاگه قلیون یا سیگار میکشی تا ی هفته حداقل نکشنمک زیاد تا سه روز نخورچهار پنج روز میشه ورم و سفتی و حتی اگ کبود باشه کبودی از بین میره و حالت و فرم اصلی لبت مشخص میشهمبارک باشه عزیزم❤چ مارکی زدی؟ تجربه را تجربه کردن،خطاست.!
angel_ay_gibi عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 377 اگ تا چهار پنج روز اوکی نشد برو دکتر تجربه را تجربه کردن،خطاست.!
nijoni عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3911 بستگی ب بدن داره ، من هفته پیش زدم تا ۶ روز ماسک میزدم بعد اونم بازم یکم کبودی داشتم ، هنوزم ورزش کامل نخابیده
rozaliiin عضویت: 1396/02/22 تعداد پست: 5046 اولین بارته؟اگه اره ک طبیعیهیذره سفت میشه بعد ده روز الی دو هفته کامل سرجاش فیکس میشه منم هفته پیش برا بار چندم ترمیم کردم فعلا آ د میزنم مرطوب نگه میدارم رژ اینا اصلا نمیزنم تا دو هفته مراقبت کن بد فرم نشه خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__
iamexhausted مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 76 طبیعیه گاهی کمپرس سرد بزار گاهی هم انتی بیوتیک مترونیدازول ۲۵٠ یا سفاکسیم طبق دستورشون بخور البته لز ... خیلی ممنونم ازت عزیزم۱ سیسی اودری برام زدزیاد ورم ندارم بیشتر این سفتیش اذیتم میکنه که اونم امیدوارم نرم شه
iamexhausted مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 76 بستگی ب بدن داره ، من هفته پیش زدم تا ۶ روز ماسک میزدم بعد اونم بازم یکم کبودی داشتم ، هنوزم ورزش کا ... سفتیش از بین رفت؟اگه آره چند روز بعد؟
angel_ay_gibi عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 377 خیلی ممنونم ازت عزیزم ۱ سیسی اودری برام زد زیاد ورم ندارم بیشتر این سفتیش اذیتم میکنه که اونم امید ... فدات عزیزدلم خیلین عالیاودری خیلی خوبه فرم قشنگیم ب لب میدهاره سفتیش تا دو سه روز زیاده بعد خودش خوب میشه تجربه را تجربه کردن،خطاست.!
iamexhausted مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 76 اولین بارته؟اگه اره ک طبیعیه یذره سفت میشه بعد ده روز الی دو هفته کامل سرجاش فیکس میشه منم ه ... آره اولین بارمهمرسی از راهنماییت
iamexhausted مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 76 فدات عزیزدلم خیلین عالی اودری خیلی خوبه فرم قشنگیم ب لب میده اره سفتیش تا دو سه روز زیاده ب ... مرسی از راهنماییت💗
nijoni عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3911 سفتیش از بین رفت؟ اگه آره چند روز بعد؟ هنوز بعضی قسمت هاش هست