2777
2789

درد زیر شکم دارم و ترشح بی رنگ گاها سفید  و بی بو 

بدجوری هم طعم فلز میاد تو دهنم دائم شنیده بودم این جز اولین علائم حاملگیه

ینی ممکنه حامله باشم؟ یا عفونته؟؟ پلی کیستیکم هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالا که هستی من علائم پریودیو داشتم چون غیر منتظره بود اصلا انتظار نداشتم باردار باشم منتظر پریودی بودم که ازمایش دادم مثبت شد😁 تنبلی داشتم منم

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

انشاالله که باشی 🥺♥️اما زیاد به علاعم  دقت نکن من هر ماه انگار حامله ام دفعه پیش ۱۵ روزدرد سینه کشیدم صدرصد فکر می‌کردم حامله ام اما نشد

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

ای کاش میشد علایم منم به مامان شدنم میرسید🥺🥺🥺🥺😭

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶۰/۹۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

ب علایم دلخوش نکن ولی انشالله ادامه دار شد ازمایش و تست بده 

ب امید خدا ب زودی مامان بشی🙏🙏🙏🙏

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶۰/۹۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

انشالله به زودی زود مامان میشی عزیزم🥺

ممنون مهربون🥰

الهی آمین🙏