2777
2789
عنوان

دکتر نا امیدمون کرد😔😔😔😥😥

1550 بازدید | 40 پست

بابام چندساله آلزایمر داره الان یک ماهه بدنش ضعیف شده دیگه راه نمیره حرف نمیزنه ومارونمیشناسه وهمش چشماش بسته ان وهوشیاری نداره، امیدداشتم بهتربشه وراه بره امشب دکتربعدازیک ماه سختی و... بهمون گفت دیگه راه نمیره 😔دلم میخادبمیرم سخته عزیزم داره جلوی چشمامون روزبه روزضعیفتروبدترمیشه کاری ازدستمون برنمیاد 

دعاکنیدمن قبل ازبابام عمرم تموم شه🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام انشالله خدا شفا بده.سرطان داشتن؟؟

استراحت میکنم.فقط یک روز درمیون میرم بیمارستان تا سرم نزنم سرپا نمیشم.خیلی دردکشیدم این چندوقت🥲خداکنه زمستون دیگه کارمون درست بشه مردم از نبودنت کنارم🥺❤️🫀

سلام انشالله خدا شفا بده.سرطان داشتن؟؟

بنده خدا میگه الزامیر داشته

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

خدا بهتون قوت قلب و جسم بده .خیلی سخته ولی دنیا همینه .😢😢

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

عزیزم پیش یک دکتر طب سنتی قوی برید گاهی بهتر میشه

یکی از اقوام ما بچه اش سرطان داشت یه دکتر طب سنتی توی قم می رفتند که در حوزه سرطان کار کرده بود

مثلا میگن سرطان از سودای زیاد در بدن هست بشه با طب سنتی سودا رو خیلی کم کرد به کوچکتر شدن توده ها هم کمک می کنه

به هر حال طب سنتی هم میتونه داروهای تقویت مغز بده 

آبجب من شدید استرسی بود با داروی مفرح که دکتر طب سنتی بود خیلی بهتر شد

البته طب سوزنی رو هم تحقیق کن شاید اونم خوب باشه

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

در حال حاضر آلزایمر مهم‌ترین علت ابتلا به زوال عقل است. آلزایمر عمدتاً با اختلالات پیشرونده حافظه، آفازی، آگنوزیا، آپراکسی و تحلیل رفتن شخصیت مشخص می‌شود. مهم‌ترین عامل مبتلا به این بیماری پیری است. در حال حاضر هیچ دارویی وجود ندارد که بتواند از پیشرفت آلزایمر جلوگیری کرده یا آن را معکوس کند. داروهای مورد تایید سازمان بهداشت جهانی برای درمان آلزایمر فقط می‌توانند از پیشرفت بیماری جلوگیری کنند و عوارض جانبی زیادی دارند.

طب سوزنی به عنوان یکی از محبوب‌ترین روش‌های درمان آزایمر، به طور گسترده‌ای استفاده می‌شود. شواهد بالینی نشان داده است که طب سوزنی می‌تواند به طور قابل توجهی عملکرد زبان و حرکت را بهبود بخشد و همچنین اختلالات عاطفی و شناختی بیماران را بهبود ببخشد.

https://irsoozan.ir/درمان-بیماری-مغز-اعصاب/طب-سوزنی/

طبق مطالعات، استفاده از سوزن‌های استریل باعث بهبود وضعیت بیماران مبتلا به آلزایمر می‌شود زیرا بافت بدن را تحریک کرده و جریان انرژی را بهبود می‌بخشد. از طرفی مشخص شده است که طب سوزنی ممکن است خلق و خو و عملکرد شناختی را در افراد مبتلا به آلزایمر بهتر کند. این روش باید توسط یک متخصص آموزش دیده و دارای مجوز انجام شود. طی جلسات مداوم شما می‌توانید نتیجه‌ای معادل آنچه که فیزیوتراپیست‌ها با تحریک الکتریکی عصبی از طریق پوست (TENS) انجام می‌دهند مشاهده کنید.