2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فروزان من شهرستانم آزمایشگاه خصوصی تیرویید ۱۷ تومنه بیمارستان که ارزونترم میشه
پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
البته من با بیمه سلامت گفتم بیمه تکمیلی که عالیه اگه داشته باشی
پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

من برای آزمایش اسپرم شوهرم و ازمایش تیروئید جفتمون رفتم یه ازمایشگاه چون تعریفشو زیاد شنیده بودم میخواستم وقتم و پولم و استرس بیش از حد الکی نکشم ما که رفتیم آزمایشگاه آریا خیلی هم جواب دقیق و درستی دادن گفتن مشکلی ندارید میتونید بچه دار بشیم خداروشکر . به نظر من برید جایی که کارش دقیق باشه حداقل حرص نخوری.

من برای آزمایش اسپرم شوهرم و ازمایش تیروئید جفتمون رفتم یه ازمایشگاه چون تعریفشو زیاد شنیده بودم میخ ...

منم برای آزمایش تیروئید رفتم آزمایشگاه آریا واقعا آزمایشگاه خوبیه و پرسنل خوبی داره به خصوص دکتر فاتحی اخلاقش خیلی خوبه . خدا خیرش بده