2777
2789

کسایی ک یکی دو سال اخیر کنکور دادن بگن لطفن فقط

درسنامش مهم نیست چون کلاس میره 

فقط تستاش مهمه ک باکیفیت و خوب باشه 

یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل
من پارسال تعریف نشر الگو رو از یه استاد خیلی خوب شنیدم

مرسی عزیزم❤️🙏🏻

یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتردبیرهای کنکورازجمله قضاتی وحاتم خانی و

...نشرالگوپیشنهادمیدن من خیلی سبزداشتم راضی بودم خودت بروکتاب فروشی ببین کتابارو واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

بیشتردبیرهای کنکورازجمله قضاتی وحاتم خانی و ...نشرالگوپیشنهادمیدن من خیلی سبزداشتم راضی بودم خودت ب ...

ممنونم گلم❤️🙏🏻👌🏻

منبع اول برای دوازدهم‌:خیلی سبز 

منبع دوم :نشر الگو 

اگر سطح بالاتر خواستی نردبام 

سوالات ازمون ها هم به عنوان منبع دوم میتونی استفاده کنی.

تستای کنکور هم ک حتما باید بزنی‌

منبع اول برای دوازدهم‌:خیلی سبز  منبع دوم :نشر الگو  اگر سطح بالاتر خواستی نردبام

مرسی عزیزم👌🏻❤️

میکرو گاج قدیما خوب بود الان خوب نیست ؟