2789
عنوان

درد شدید دست چپ

89 بازدید | 8 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر. حدودا 4،5شب پیش ناگهانی یه موضوعی پیش اومد که مادرم رو خیلی نگران کرد بعد همون موقع که یکدفعه مادرم ناراحت و نگران شد دست چپش درد شدیدی گرفت که از انگشت شصت بود تا انتهای سرشونه.. فرداش درد زیادی احساس نمی‌کرد بجاش کل دستش سنگینی می‌کرد از اون روز فقط انگشت شصت زیادی درد میکنه کل روز همینه.. حسابی ماساژ دادیم و چربش کردیم مسکن هم خورد بهتر نشد یه لیوان نمیتونه دستش بگیره با این حال حاضر نمیشه بره دکتر.. خواستم بدونم کسی هست اطلاعی یا تجربه ای داشته باشه راهنمایی کنید ممنون میشم❤️🌹

من دوام آورده ام؛ باز هم دوام می آورم؛ اما میخواستم معنای زندگی ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالا بخاطر همون عصبانیت هستش دیگه دمنوش آرامبخش زیاد بهش بده ولی دکترم بره خوبه

بله درسته ولی شنیدم این دردهای عصبی لحظه ای هستن نه اینکه چندین روز موندگار بشن. پس دمنوش آرامبخش درست میکنیم بخوره خیلی ممنون 🌹

من دوام آورده ام؛ باز هم دوام می آورم؛ اما میخواستم معنای زندگی ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد..

وای منم دقیقا همین مشکلو دارم میترسم برم دکتر

دقیقا هرچقدر اصرارش میکنیم راضی نمیشه. شما حتما برید دکتر انشالله که چیزی نباشه ولی اگر خداینکرده چیزی هم بود هرچقدر زودتر اقدام کنید به نفعتونه پس ترس معنی نداره

دقیقا هرچقدر اصرارش میکنیم راضی نمیشه. شما حتما برید دکتر انشالله که چیزی نباشه ولی اگر خداینکرده چی ...

من۲۱سالمه

اگر گفت مشکل از قلبته میمیری چی🥺😂

البته مشکل قلبی ندارم

فقط خیلی زود عصبی میشم

🐈‍⬛
من۲۱سالمه اگر گفت مشکل از قلبته میمیری چی🥺😂 البته مشکل قلبی ندارم فقط خیلی زود عصبی میشم

دوراز جون. مشکل هممون از اعصاب داغونه😕😂