2777
2789
عنوان

خستگی از چاقی

320 بازدید | 16 پست

سالهاس با اضافه وزن دست و پنجه نرم میکنم و هر سال یه ۵-۱۰ کیلو اومد روم 🥲 دختری ک ازدواج نکرده اخه ۱۲۰ کیلو !!! از خودم خجالت میکشم و خونه نشین شدم 😑 واقعا خستم ...

سلامتیمم ب خطر میفته تا یکم غذا میخورم اضافی ، تپش قلب میگیرم یا چیز روغنی بخورم 😓 میخوام از فردا رژیم شروع کنم یکم سبک شم و شروع کنم پیاده روی رو ...که تا عید برسم به ۸۵ اینا 🥹 من هنوز خیلی جوونم ۲۷ سالمه و بااین اضافه وزن میترسم ۳۰ سالگیمم نبینم و حتی نتونم تشکیل خانوادت بدم یا بچه دار شم 😓 امیدوارم عید بیام این تاپیکو مجدد پیام بذارم و بگم من تونستم 😓 چاقی اعتماد بنفسمو ازم گرفته چاقی نه تنها ب هیکلم بلکه به زندگیمم ریده 🥲 

منم خسته شدم از لاغری 😔😫

درد دل با کس نگفتم درد من گفتن نداشت... خنده بر غم میزنم هر چند که خندیدن نداشت 😔خدایا دردی دارم تو دلم که نمیتونم به هیچ کس بگم حتی عزیزترین کس تو زندگیم... خدایا تا کی؟؟؟کمکم کن راهی نشونم بده😭 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو‌شکر کن خداتو لاغری یعنی سلامتی 

بر عکس نه تشنه میشم نه گرسنه کلیه هام از بی آبی تیر می کشه ولی آب دلم نمیخواد بدن درد دارم لاغرم یه لاغر مریض

درد دل با کس نگفتم درد من گفتن نداشت... خنده بر غم میزنم هر چند که خندیدن نداشت 😔خدایا دردی دارم تو دلم که نمیتونم به هیچ کس بگم حتی عزیزترین کس تو زندگیم... خدایا تا کی؟؟؟کمکم کن راهی نشونم بده😭 
 بر عکس نه تشنه میشم نه گرسنه کلیه هام از بی آبی تیر می کشه ولی آب دلم نمیخواد بدن درد دارم لاغ ...

عزیزم طعم دار کن اب رو ، بخدا نمیدونی چاقی چه دردیه همین الان قلبم گاهی تند میزنه گاهی کند . هی حال به حال میشم . چاقی یعنی مرض بخدا 

اراده داشته باشی حله  شیرینی وشکر روکامل حذف کن  اما برنج بدون روغن و نون سنگک اشکالی ند ...

من اهل شیرینی جات نیستم یک سالیه فست فودم نخوردم ولی تحرک صفرررررر... منزوی شدم بخاطر چاقیم 

درکت میکنم خیلیی سخته افسردگی میگیره آدم  من ک حالم از خودم بهم میخوره  بیا رژیم بگیریم ...

حتما عزیزم چرا که نه 🥹🥹 بخدا از این میسوزم ک اخلاقم خوب قیافم شکرخدا بد نیس یدونه هیکل ریددددده بهم ... باعث شده بقیه محاسنم دیده نشه اصلا