2777
2789
عنوان

ذکر یونسیه

238 بازدید | 10 پست

من این ذکرو خیلی دوست داشتم با توجه به معنیش که میگه خدایی جز تو نیست،منزهی تو و به راستی من از ستمکارانم 

شنیده بودمم خیلی حاجت میده 

ولی خیلیا میگن سنگینی داره و امتحان میشی و بابد با آیه بعدش بخونی 

چون مدام داری به ظالم بودن اعتراف میکنی 

خب این مگه یه جوری توبه نیست ؟

مگه ادم نباید همیشه به بد بودنش به درگاه خدا اغراق کنه و مغرور نباشه پس اینا چطوری اینجوری میگن؟؟؟؟

الان یکم ترسیدم و دوبه شکم 

اصلا اینجوری نیست 

اتفاقا اعتراف ب گناه خوبه 

اخرش بگو برحمتک با الرحم الراحمین

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنگین نیست و این چیزا الکیه فقط سعی کن بی حساب کتاب بگی البته من اینجور شنیدم یعنی مثلا نگی صدتا میگم همینطوری بدون شمارش بگی 

بازم میگم فقط شنیدم مطمئن نیستم ولی اینکه سنگینی اینا همش الکیه ذکر قرآنیه و خیلی ثواب داره 

در ضمن اغراق نه 

اقرار 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
پس بگم با خیال راحت؟

اره اجی بگو 

خدا انقدر مهربونه این چیزا اصلا ب حساب نمیاره ک بندشو خدای نکرده مجازات کنه بخاطر سنگین بودن 

اتفاقا خدا عشق میکنه بندش مغرور نیست

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
پس بگم با خیال راحت؟

درمحضر خدا داری توبه میکنی این چه حرفیه

ببین تو روخدا اسم شوهرم علی دو شب یه سفر کاری داره مهمه کنسل شده کلا همچی بهم ریخته دعا کن تا صبح درست شه بره 4ماه زحمت کشیده داره هدر میره 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
سنگین نیست و این چیزا الکیه فقط سعی کن بی حساب کتاب بگی البته من اینجور شنیدم یعنی مثلا نگی صدتا میگ ...

اره منم در طول روز همینجوری بدون شمارش میگم 

درسته من یه لحظه قاطیشون کردم🙏🏻

حتما عزیزم ،براشون صلوات فرستادم 

دمت گرم دعا کن تا صبح بره فضای خونمون خیلی بهم ریخته شده نمیتونیم باهاش یه کلمه حرف بزنیم اگر جور نشه دیگههمچی بدتر میشه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
دمت گرم دعا کن تا صبح بره فضای خونمون خیلی بهم ریخته شده نمیتونیم باهاش یه کلمه حرف بزنیم اگر جور نش ...

دعا میکنم عزیزم 

شما هم برا من دعا کن اون چه که دلم میخواد بشه🤍