2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن

101 بازدید | 5 پست

سلام دوستان خوب هستید 

شوهر من توی مغازه پدرش کار میکنه 

اون یکی پسرشون معتاد 

حقوقش از شوهر من که کار میکنه بیشتر میدن 

براش همه چی می‌خرن امروز رفتم دیدم براش لوبیا و سبزی قرمه زمستونشو خریدن بعد چون من دیدم از مال اون ۲ کیلو به من دادن شما بودید ناراحت نمیشدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شرایط شما رو دارم خیلی خانواده شوهرم فرق میذارن بین شوهرم و برادرشوهرم جوری که مدام از ما پول میگیرن و شوهرمو میفرستن براشون خریدای مختلف گاها ملیونی کنه با اینکه مستاجریم ولی به برادرشوهرم از همه لحاظ کمک میکنن وبراش وسیله میخرن و پول بهش میدن ماشین عوض کنه و از این کارا

من ازشون چیزی نمیخوام فقط جیب ما رو نزنن راضیم 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
بلاخره میمیرن و نمیتونن ارثشونو غیر عادلانه تقسیم کنن

اگه بخوان تو سهم الارث هم فرق بذارن میتونن

میشناسم ادمایی رو که  قبل از مرگشون همه چیزو زدن به نام یکی از بچه هاشون و سر بقیه بچه هاش بی کلاه موند😞

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️