پاستاا مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 5219 عنوان نی نی یار 63 بازدید | 9 پست @نی_نی_یار_پنج @نی_نی_یار_شب عکس پروفایل رو از دیشب عوص کردم تائید نشده لطفا رسیدگی کنید به درجهای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف میکنم میخندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟! 1402/06/23 | 19:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاستاا مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 5219 @نی_نی_یار_شب ببخشید عکس پروفایلم چرا تائید نمیشه؟ به درجهای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف میکنم میخندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
پاستاا مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 5219 @نی_نی_یار_پنج ببخشید چرا عکس پروفایلم تائید نمیشه به درجهای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف میکنم میخندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52046 @نی_نی_یار_پنج ببخشید چرا عکس پروفایلم تائید نمیشه اصلا از صبح تایید نکردم ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
پاستاا مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 5219 اصلا از صبح تایید نکردم سام خوبی عزیزمعههه🥲فکرکردم عکسم مشکل داره 😢😂 به درجهای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف میکنم میخندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52046 سام خوبی عزیزم عههه🥲فکرکردم عکسم مشکل داره 😢😂 الان تایید کردم ولی عکستون تایید نشده؟ حتما نامناسب بوده ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
پاستاا مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 5219 الان تایید کردم ولی عکستون تایید نشده؟ حتما نامناسب بوده عه😢مرسی عزیزمعکس یه بازیگر ترک بودآخهنمیدونم حالا عکس دیگه ای ازش بذارم ممکنه قبول کنن به درجهای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف میکنم میخندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
پاستاا مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 5219 الان تایید کردم ولی عکستون تایید نشده؟ حتما نامناسب بوده عزیزم الان یه عکس دیگه ازش گذاشتممیخوام ببینم کلا عکس از این بازیگر ممنوعه یا اون عکسش رو قبول نمیکردند به درجهای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف میکنم میخندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52046 عزیزم الان یه عکس دیگه ازش گذاشتم میخوام ببینم کلا عکس از این بازیگر ممنوعه یا اون عکسش رو قبول نمی ... بازیگره؟ من فکر کردم خودتونین رد کردم ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
پاستاا مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 5219 بازیگره؟ من فکر کردم خودتونین رد کردم نه بازیگر ترکه عزیزم اسمش دمت اوزدمیر 😁😘ممنونم عزیزم😍 به درجهای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف میکنم میخندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!