2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا منو خواهرم چند سال تحت درمانش بودیم، عااااالی بود

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
عزیزم من خیلی حالم خوب نیست! داغونم! امید ندارم اصلا  شما مشکلتون چی بوده؟

ما هردومون مشکل گوارشی داشتیم الان کاملا خوب شدیم 

من حتی خیلی زود به زود سرما میخوردم خیلی هم اذیت میشدم سرماخوردگی های وحشتناک، الان کاملا خوبم

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
ما هردومون مشکل گوارشی داشتیم الان کاملا خوب شدیم  من حتی خیلی زود به زود سرما میخوردم خیلی هم ...

من چشمام تار و گیجم 

چشمام که حرکت میدم گیج میشم!!😭 هیچ کس نمیتونه دردم بفهمه!! اینکه همه خوبن و من بد! دلم واسه خندیدنام تنگ شده😭 

عروسیمه ولی دلم خوش نیست چون حالم بده!!! 

ما هردومون مشکل گوارشی داشتیم الان کاملا خوب شدیم  من حتی خیلی زود به زود سرما میخوردم خیلی هم ...

معدم که کار میکنه حس میکنم بدترم میشم!!! 

نمیدونم شاید اینکه مشکل از معدم تلقین باشه 

همه ی اینا دقیقا از زمانی که این ویروس اسهال و استفراغ گرفتم شروع شد! الان سه ماه گذشته ولی من خوب نشدم 

ام آرای هم دادم 

چشم پزشکی هم رفتم! 

دکتر داخلی رفتم دکتر غدد رفتم! دکتر معده رفتم 

بخدا بیخیال ننشستم، دارم پر پر میشم 

شما کجا میرفتید؟ میشه آدرسشون بدید بهم که منم برم؟ 

من چشمام تار و گیجم  چشمام که حرکت میدم گیج میشم!!😭 هیچ کس نمیتونه دردم بفهمه!! اینکه همه خوب ...

ایشالا که خوب بشی عزیزم، ببین حتما هومیوپاتی برو بهشون توضیح بده ایشالا که اوکی میشی

ایشالا خوشبخت بشی گلم❤

ایشالا که خوب بشی عزیزم، ببین حتما هومیوپاتی برو بهشون توضیح بده ایشالا که اوکی میشی ایشالا خوشبخت ...

میشه اسم دکترتون بدید؟ اینکه باید وقت بگیرم؟ 

من تهران هستم 

معدم که کار میکنه حس میکنم بدترم میشم!!!  نمیدونم شاید اینکه مشکل از معدم تلقین باشه  هم ...

ما سمنان میرفتیم اما سمنان زندگی نمیکنیم، ادرسش رو یادم نیست اگه میخوای شماره بهت میدم

نه عزیزم من تهران باید برم 

این شمارشه اگه خواستی زنگ بزن

ایراد نداره داروهارو پست میکنن واست تهران 

ماهم چند سال اول دارو پست میکردن برامون اما حضوری ندیده بودیمشون، بعد از چند سال اونجا هم سر زدیم 

شمارش: +989367706832