2777
2789
عنوان

از تعطيلات بدم مياد

157 بازدید | 15 پست

چون برنامه اي ندارم براش ك خوش بگذرونم

يعني كلن مدتي هست ك خوش گذشتني ندارم همش گرفتاري…

قبلا منتظر تعطيلات بودم دو سه روز استراحت كنم يا كار عقب افتاده انجام بدم

الان ديگه متنفرم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

تا كي شب بشه صبح بشه 

شب بشه صبح بشه دوباره شب و صبح بشه و برم سركار

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

انصافا ك تف تو اين زندگي ك ماداريم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما خانه دارا همیشه همین هستیم. 

من حتی خانمها رو دیدم از من بدتر بودن خانه داربودن .

یعنی کلافه کلافه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ما خانه دارا همیشه همین هستیم.  من حتی خانمها رو دیدم از من بدتر بودن خانه داربودن . یعنی کلا ...

خيلي سخته

ولي خانه دار باشي ي برنامه مشخص داشته باشي فكر نكنم اينجوري بشه

ولي خانه داري ب تنهايي خيلي سخته 

من مدتي مجبور بودم عذا درست كنم مامانم مريض بود ديگه اخرش ب تخم مرغ نون پنير راضي بودم 

اصلا علاقه ندارم 

من با شروع مهر ماه کلییی کار قراره برام پیش بیاد استرسشون رو دارم، از استرس هیچکاری نمیتونم بکنم، صب تا شب نشستم تو گوشی، اینستا نی نی سایت، فیلم، این هفته آخر خیلی رو مخمه، کاش شروع بشه حداقل این استرسه ولم کنه

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
خيلي سخته ولي خانه دار باشي ي برنامه مشخص داشته باشي فكر نكنم اينجوري بشه ولي خانه داري ب تنهايي خ ...

کی برای خانه داری برنامه داره ؟ 

فقط بشور بساب تمیز کن .  اینا برنامه نمیخواد که 

صبحونه . بعد صبحونه شستن طروف ‌ جارو نهار . 

بعد شستن ظروف نهار .‌کمی استراحت و شام .

گاهی هم ماهی سالی یه بار یه شیرینی کیک میپزن .

هرروز هرروز از صبح تا شب بپز بشور بساب ‌

برنامه نمیخواد .

یه عده هم میرن باشگاه .‌میان حرص میخورن . فلانی چاق نیست .‌بهمانی شکم نداره ‌ فلانی شوهرش پولداره .‌بهمانی شوهرش فلانه .‌    :( 

کلا کارهمینه .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من با شروع مهر ماه کلییی کار قراره برام پیش بیاد استرسشون رو دارم، از استرس هیچکاری نمیتونم بکنم، صب ...

من دهنم سرويس شده حساب كردم ديروز ك از سركار اومدم با سردرد ٥ ساعت توي ني ني سايت واينستا بودم مداوم… دستم ب هيچ كاري نميره

با ي حال بدي بودم ديگ…

شما چ كاراي داريد بچه مدرسه اي داريد؟ 

کی برای خانه داری برنامه داره ؟  فقط بشور بساب تمیز کن .  اینا برنامه نمیخواد که  ص ...

همون بعضيا ميرن باشگاه

يا مثلا صبح زود ك ميرم سركار ميبينم اومدن پياده روي يا توي پارك ورزش همگاني…

من دهنم سرويس شده حساب كردم ديروز ك از سركار اومدم با سردرد ٥ ساعت توي ني ني سايت واينستا بودم مداوم ...

آره، دخترم میره انشالله کلاس دوم، پارسال با اون بساطی که بود اول سال مریضی و کرونا آخراشم که اون جریانای مدارس دخترونه، خیلیی زیاد غیبت داشت و پایه ریاضیش قوی نشده،

معلم جدیدشون رو دیدم اصلا خوشم نیومد

خودم قراره برا اولین سال تدریس کنم تو دبیرستان غیر انتفاعی، اصلا خودمو اماده نکردم

ارشد قبول شدم یه شهر دیگه، استرس رفت و آمد و درس خوندن و...

هوففف...خیلی ترس دارم

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
همون بعضيا ميرن باشگاه يا مثلا صبح زود ك ميرم سركار ميبينم اومدن پياده روي يا توي پارك ورزش همگاني…

اینااصلا اون حس بد و تلخ افسردگی و پوچی رو از بین نمیبره . چون من بیشتر با خانمهای خانه دار ارتباط دارم .‌واقعا افسردگی شدید هم دارن یه عدشون باشگاه هم میرن ‌ اما باشگاه و پیاده روی نشد شغل و هدف که . 

عروس عموم میرفت باشگاه . ارایشگاه . یه بار این اواخر دیدمش 

‌افسرده شدید بود . میگفت کاش بمیریم تموم شیم بریم جهنم اصلا ‌ .. شوهرشم شاغله . اما خودش خانه اار 

آره، دخترم میره انشالله کلاس دوم، پارسال با اون بساطی که بود اول سال مریضی و کرونا آخراشم که اون جری ...

سخت شد 

حالا مهر بياد ديگه شروعش ميكني مجبوري

اینااصلا اون حس بد و تلخ افسردگی و پوچی رو از بین نمیبره . چون من بیشتر با خانمهای خانه دار ارتباط د ...

اره درسته ولي ب روحيه هم بستگي داره مثلا شما و اون افراد انگار روحيه شاغل شدن رو داريد حتي شده پاره وقت نيمه وقت…

اما بعضيا اصلا روحيه ش رو ندارن.. اونا براشون خانه داري خوبه

من اصلا نميتونم تحمل كنم بخدا ميگم كاش من اين تعطيلات ميرفتم سركار بعد هر وقت خودم ميخاستم ي روزي روزگاري خاستم برم سفر يا مشكلي داشتم استفاده كنم نه ك بمونم تو خونه تمام بدبختي هاي دنيا بياد تو سرم … باور كن انقد بدبختي دارم ك وقتي ميرم سركار گاهي از يادم ميره .. اما تعطيل ك ميشم بخاطرشون گريه ميكنم

اره درسته ولي ب روحيه هم بستگي داره مثلا شما و اون افراد انگار روحيه شاغل شدن رو داريد حتي شده پاره ...

خدا کمکت کنه .

من خانه دار هستم . برام سخته خیلی .

شغلم پیدا نکردم