2777
2789
۳۵ب بعد چی میشه؟

چیز خاصی نمیشه 😂

نظر من این بود تا ۳۵ وقت دارید

۳۵ به بعد حالا از دید من یه کوچولو داره دیر میشه 🙃

سن ازدواج و دیر و زودش

خیلی مهم نیست .

دعا کنید طرفی که باهاش می افتید از هر جهت خوب باشه.

انشاالله که شما هم خوشبخت بشید🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون وقت بابای من 42سالشه داماد داره 🤣

باباهای ما زیر ۲۵ ازدواج کردن ...جوونای الان که نمیتونن با توجه به وضعیت فعلی 🥲😅

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
چرا؟

اون خانم که مد نظر داشتین چی شد ؟؟ 

بالاخره جواب دادن ؟

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
باید ی بار دیگه پیگیر بشم ک نشدم.چون حس میکنم غرور بیش از حد دارن خودشو خانوادش

منم تو اون تاپیک گفتم ، اگه حس می‌کنید دارن بازی تون میدن بیخیالش بشید ... خوبه ازدواج سنتیه ، اگه مدرن بود میخواستن چکار کنن 🤧😑

اون خانم که مد نظر داشتین چی شد ؟؟  بالاخره جواب دادن ؟

سه ماه منتظر بودم تا آزمون وکالت بده.گفتم نرم جلو ک ذهنش بهم بریزه.اما وقتی تو اینستا فالووش کردمو جواب نداد و ی نظر سنجی گذاشته بود شرکت کردمو بازم جواب نداد.یهو سرد شدم بالاخره اینا خودش نشانه اس

سه ماه منتظر بودم تا آزمون وکالت بده.گفتم نرم جلو ک ذهنش بهم بریزه.اما وقتی تو اینستا فالووش کردمو ج ...

دختره مطمئنا دلش پیش شما نیست ، از طرفی هم ممکنه خانواده اش دارن به زور راضیش میکنن وگرنه تا الان باید تکلیف تونو روشن میکرد ...

باباهای ما زیر ۲۵ ازدواج کردن ...جوونای الان که نمیتونن با توجه به وضعیت فعلی 🥲😅

شوهر خودم 23سالکس ازدواج کرد الان 26سالشه😁😁

اره خب اون موقع اوضاع فرق میکرد ...

آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...