سفیده و زرده از هم جدا میکنی اگه توی دستور یک لیوان شکر داره نصفش میکنی نصف با سفیده با همزن میزنی که پف کنه و دوبرابر بشه نصف هم با زرده میزنی که کرمی و کش دار و دو برابر بشه
به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻
بعدش سفیده و زرده رو قاطی میکنیم؟ چون من همیشه سفیده و زرده رو باهم مخلوط میکردم
خب بعدش سه قاشق غذاخوری آب جوش و دو قاشق غذاخوری روغن وبه زرده اضافه کن یک دقیقه هم بزن بعد آرد و بیکینگ پودر که سه بار الک کردیم با سفیده بزار کنارت و با سه مرتبه هردوشونو با زرده با لیسک مخلوط کن
به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻