2777
2789
عنوان

بارداری

65 بازدید | 10 پست

سلام خانما توروخدا کمکم کنید من شوهرم پارانوییدی ومن به بچه دارم شوهرم بیشتر دعواهامون بخار شکلش بوده ومنوکتک زده طوری که شکایت وحدایی پیش رفتم الان بچم سه سالشه وخیلی اذیت می‌کنه حالا گیرداده منوبرده دکتر بچه میخاد من نمی‌خوام نه اعضای دارم نه دلم به این زندگیه موندم تودوراهی یکساله ازقهراومدم نمیدونم چی کنم نمیخام بچه بیارم چون مطمعنم پشیمون میشم چندروز پیش منوکتک زد سراینکه حس میکنم من بچه نمیخام واکه هم بخوام باهاش می‌خوام بازی کنم ولی من واقعا نمی‌خوام حالا بنظرتون چی کنم برم قهرخونه بابام یامحکم وابسم بگم نمیخام تادعوامون بشه نمیدونم چی کنم خواهشاً هرچی به عقلتون میرسه بهم بگید بنظرتون بزارم باردارشم بعدسقط کنم بگم مشکل دارم تاولم کنه خیلی ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یواشکی قرص بخور 

یکساله که برگشتم دستگاه داشتم ترسیدم دستگاه درآوردم حالا قرص می‌خوردم میگم بنظرتون توازمایش قبل بارداری مشخص میشه ...البته میگه تهش باردار نشی آی وی اف میکنیم ولی من نمیخام هیچ امیدی ندارم به زندگی باهاش یکی دیگه روبدبخت کنم ..

یکساله که برگشتم دستگاه داشتم ترسیدم دستگاه درآوردم حالا قرص می‌خوردم میگم بنظرتون توازمایش قبل بارد ...

بگو بذار اولی بزرگتر شه مدرسه رفت،دومی رو میارم،فعلا بهونه بیار تا بعد

👨‍👩‍👧
یکساله که برگشتم دستگاه داشتم ترسیدم دستگاه درآوردم حالا قرص می‌خوردم میگم بنظرتون توازمایش قبل بارد ...

خب اگ هیچ جوره نمیخایش و ادم خوبی نیست و دست بزنم داره جداشو مجبور نیستی به پاش بسوزی🥺

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
بگو بذار اولی بزرگتر شه مدرسه رفت،دومی رو میارم،فعلا بهونه بیار تا بعد

چندروز پیش دعوامون شد اصلا میخواد حرف اون باشه ..دست بزن داره وشکاک وخیلی وقته ازش سرد شدم تواین  سه سال تمام بدبختی بچم باخودم بود خودشم می‌دونه اذیت می‌کنه نمیدونم چراگیرمیده .تهش بهم میگفتی توافقی جداشیم من از خدامه ولی اون درخدحرف میگه

خب اگ هیچ جوره نمیخایش و ادم خوبی نیست و دست بزنم داره جداشو مجبور نیستی به پاش بسوزی🥺

بایدم همین کارو کنم ولی فقط بخاطر بچم موندم ولی دیگه نمیتونم همون قصه رودوباره تکرار کنم آدم فوق عصبیه من بچه کوچیک دارم سرهرچبز کوچیکی بامن دعوا می‌کنه من کل وقتم توخونم مگراون ببرم بیرون منونمیذاره برم خونه مامانم چون شم داره جلوبچم منومیزنه میگه دومی بیاداروم میشه من دست تنهام وهمینم بابدبختی بزرگ کردم ..فقط حس بدی دارم نسبت به طلاق چون بچم بهش وابسته شده.ومن خودم خیلی به بچم وابستم

بایدم همین کارو کنم ولی فقط بخاطر بچم موندم ولی دیگه نمیتونم همون قصه رودوباره تکرار کنم آدم فوق عصب ...

والا نمیدونم چی بگم چون واقعا با وجود بچه کار سخت میشه(:

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]