2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

30 بازدید | 14 پست
تاحالا شده یه خوابی ببینید تا چند وقت تو کف اون خواب باشید و حالتون بد باشه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

برای من اتفاق افتاده
دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی دیدی؟؟؟؟
دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
من چهارساله ازدواج کردم . از همون اول خونه ام رو بخاطر کوچیکیش دوس نداشتم اما خب نزدم تو ذوق شوهرم چون خریده بودن. الان دیگه خیلی اعصابم خورده. بابا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم. دوس دارم عوضش کنم یه خونه ی بزرگ و جادار داشته باشم. شوهرم قبول نمیکنه میگه ناشکری. من حاضرم محله ی پایین تر برم اما خونم بزرگتر بشه . بخدا نه ناشکرم نه چیزی فقط دوسش ندارم. تازگیا هم هرچند وقت یبار خواب یه خونه ی بزرگ و شیک میبینم اعصابم بهم میریزه. خیلی سعی میکنم بهش فکر نکنم و خودمو وفق بدم اما باز یه خواب میبینم قاطی میکنم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اصلا مسئله ی مهمی نیستا اما حالم بده

وااای منم دلم خونه بزرگ میخواد حالا هم که پسرم دنیا اومده با وجود دوتا بچه خونمون خیلی کوچیکتر شده برام،درکت میکنم عزیزم
منم یه پسر دترم کوچیکه الان. دوس دارم تو خونه ی بزرگ برا خودش عشق کنه من خودم همیشه خونه ی پدریم بزرگ بوده. من حتی میگم یه سال بریم اجاره نشینی تا بفهمم سخته یا نه

خونه منم خیلی کوچیکه... خونه پدریم بزرگ بود... کیه که خونه بزرگ دلش نخواد.... ولی راستش من محله برام مهتر از متراژ خونست...
بسم الله الرحمن الرحیم "والله ینقذ العظیم"
نمیدونم چرا انقدر بعضی مواقع درگیر همچین موضوعی میشم. مرسی که اومدین

منم هم محله برام مهمه هم متراژ زیر هفتاد متر خفه میشم از طرفی هم پولی در بساط نیستو من میدونم اگه خونم بد باشه بشدت رو اخلاقم و رابطم تاثیر میذاره برا همین نامزد موندم نرفتم تو زندگی. اتاق خییییلی بزرگی دارم تو خونه بابام و همیشه تنها خوابیدمو اتاقم مال خودم تکیه. بعد یه خوابه کوچولو رو اونم دونفره اصلا نمیتونم تحمل کنم احساس خفگی میکنم نمیدونم تا کی اوضاع اینه داریم پیر میشیم تو خونه بابامون دیگه جوونیمون رفت سر انتظار برا پول و خونه دار شدن
ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)