یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چقدر تحمل نگهداری جیش داره؟مثلن چند ساعت چند ساعت میبری؟اگ یربع یربعه زوده.
اگ ی ساعت ی ساعت میبری میکنه وقتشه ک بگیری.
دسشویی بزرگه رو چی میگه دارم؟
من دخترم قبل دوسال گرفتم.پسرم دو سال و دوماه
دخترم خودش امادگی داشت.
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من ۲ماه مونده بود ب تولد ۲ سالگی دخترم دیگ پوشکش نکردم یکبارم خونه رو نجست نکرد حتی توی خواب باید امادگیشو داشته باشه شماهم باید حوصله کنی دیگ حالا ک شروع کردی ادامه بده بچه گیج میشه هی پوشک کنی هی دستشویی ببری...
آخه سر پوشک کردن همش فراری بود پوستشم خیلییی حساسه ی ساعتم پوشک میکنم میسوزه اذیت میشد میگفت پ ...
دختر منم از پوشک کردن فرار میکرد و خودش میگفت نکن.
الان ک تازه دوسالشه دو ماهی میشه دسشویی میره
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چقدر تحمل نگهداری جیش داره؟مثلن چند ساعت چند ساعت میبری؟اگ یربع یربعه زوده. اگ ی ساعت ی ساعت میبری ...
نه ی ربع ی ربع نمیبرم از نیم ساعت بیشتر و از ی ساعت کمتر میبرم گاهیم شده بردم اصلا جیش نکرده ولی خب روز سوم میگفت الان نمیگه شبا اصلا تو جاش جیش نمیکرد الان چندباری پیش اومده شبام جیش کرده
اوایل خودت ی ساعت ی ساعت ببرش بعد دو هفته ک یادت گرفت خودش بهت میگه جیش دارم.
منم تا سه هفته خودم ی ساعت یبار میبردم چ میگفت چ نمیگفت.اگ داشت ک میکرد اگر نه هیچ...
ولی سر دسشویی شماره دو یکم بیشتر اذیتم کرد.
میترسید و خودشو نگه میداشت...
نه ی ربع ی ربع نمیبرم از نیم ساعت بیشتر و از ی ساعت کمتر میبرم گاهیم شده بردم اصلا جیش نکرده و ...
همینکه شب تا صبح جاش خشکه یعنی مثانه اش تحمل نگهداری ادرار رو پیدا کرده.
اوایل خودت ی ساعت ی ساعت ببرش بعد دو هفته ک یادت گرفت خودش بهت میگه جیش دارم. منم تا سه هفته خودم ی ...
مرسی عزیزم الان میبرمش گاهی ک مایعات زیاد میخوره زود تر از ی ساعت میبرمش
گاهی جیش نمیکنه ولی خب باز میبرمش اتفاقا دیروز پیپی داشت گفتم بیا بریم سرویس بچم سریع اومد کارشو انجام داد امرپز گفتم اومد اما زود اومدیم بیرون کارشو انجام داد