2777
2789

تاپیک قبلیم‌گفتم اگ میخواین بخونین

صب پاشدم دیدم وااای سرش پر از شپش

حالا خانواده ما چیه حسااااس و وسواسی یجورایی

یعنی انقد ک من رو موهام حساسم هیچکس نیس فک کنم

خلاصه یکم اولش گریه کردم بعد ب مامانم گفتم بهش بگه

آخه این ۳ ، ۴ساله شپش داره به همه فامیل هم این شپش هاش و داده 

بنده خداها با مکافات سرشون و تمیز میکنن این دوباره چون سرش تمیز نیست بهشون میده

ن یه حمومی میره . نه یه شونه ای میکنه

موهاشم تا باسنش 

ووو ریزش مووو شدید یعتی خونه ما پر از موهای اینه

مامانم رف باش صحبت کرد گفت با موی بلند اصلا نمیشه این حجم از شپش هاتو تمیز کرد بیا برات کوتاه کنم و تمیز کن خودتو و فلان...

حالا قهر کرده 

شبش ک رفتیم خونشون اصلا از اتاقش بیرون نیومد‌

خدایا عجب مکافاتی ها

منو مامانم تا از خونمون رفت کل رخت خوابا رو انداختیم لباسشویی تو آفتاب پهن کردیم همه جارو محکم جارو برقی کشیدیم سر و الکل و زدیم وعههه

چی بگم والا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه این چهار سال کچل نشده

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

برو دارو بگیر از داروخونه بزن موهاتنتتت وای به ذرک که نازاحت بشه چقد بدم میاد از آدمایی که شعور این چیزاررو ندارن 

مثل عمه بیشعور من که تو دوران کرونا خودش و پسرش مریض بودن به هیچکی نگفتن پاشدن اومدن خونه ما مهمونی 

چند سالشه شپش داره

۴ ، ۵ سال

ببین این بشر ۴ سال پیش باشون رفتیم مسافرت به من شپش داد با یه مکافاتی سرم و تمیز کردددممم

الان اگ بخواد دوباره درگیرم کنه دهنشو سرویس میکنم

این کارا لازم نیست یه قطره کیمیا از باسلام سفارش بده بزنین به سرش همه شپش ها و تخم ها میمیرن ..خودتونم بزنین به خاطر بوش شپش نمیاد توسرت 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

این کارا لازم نیست یه قطره کیمیا از باسلام سفارش بده بزنین به سرش همه شپش ها و تخم ها میمیرن ..خودتو ...

چی نفهمیدم 

این چی هست؟ داروخونه داره؟جدی همه شپش ها میمیرن

بابا خودش میگه همه کار کرده رنگ گذاشته حنا گذاشته تمیز کرده شامپو شپش زده ولی خوب نشده