2777
2789
عنوان

ژل لبم گلوله شده

4098 بازدید | 28 پست

خانوما من دیروز ژل لب زدم ۱ سیسی برند اودری

حالا قسمت پایینی لب بالام هر دو طرف گلوله شده

بیشتر سمت چپی گلولش به چشم میاد و اذیتم میکنه

راه حلی براش دارین؟ چکار باید کنم؟

درست میشه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اودری از این پونصدیا؟؟؟  چون درشت مولکول و مخصوص بیکینیه اون. من برا بیکینیم زدم

به دکتر گفتم میخوام لب بالام حالت دار بشه گفت اودری برات میزنم

۱ سیسیش شد ۶۸۰ فرم لبم خوب شده ولی این دوتا گلوله اذیتم میکنن هم حسشون میکنم هم دیده میشه یکیشون

بعد از چه مدتی؟

یک ماه کمتر 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
وای دیروز ی زنه دیدن لبشو دقیقا عین اردک کرده بود.بخدا هر کسی بلد نیست خوب تزریق کنه.به هر وسیم پروت ...

ای وای🥲

خداروشکر فرم لبم خوب شده ولی این دوتا گلوله اذیتم میکنه هر دوشونو حس میکنم ولی یکیش دیده میشه

به دکتر گفتم میخوام لب بالام حالت دار بشه گفت اودری برات میزنم ۱ سیسیش شد ۶۸۰ فرم لبم خوب شده ولی ا ...

اووو دوهفته پیش من ۵۰۰زدم به لابیای ماژورم. 

اولین بار که ژل لب زدم برندش یادم نیست ولی نگو درشت مولکول بود. هیچوقت گلولگیش خوب نشد که هیچ گاهی وقتا از لبم جابجا هم میشد میرفت پایینتر یا بالاتر.