2777
2789
عنوان

درمان ریزش مو

113 بازدید | 11 پست

سلام به همگی من چهارسال خواننده خاموش نی نی سایت بودم ولی خواستم ایندفعه تجربه خودمو باهاتون به اشتراک بزارم. من یه مدتی بود ریزش مو شدید داشتم و پوست صورتم به شدت چرب شده بود هر دکتری که میرفتم هزینه های بالا میکردم ولی دریغ از کمی نتیجه. یعنی شده بود که حتی تار موهام داخل یخچال هم پیدا میشد یا پوست صورتمو با هر شوینده ای هم میشستم بازم انگار نه انگار. تا اینکه با یه خانمی آشنا شدم که آدرس پیج یکی داد گفت مشاور پوست و مو منم گفتم همه راه رفتم اینم روش تا اینکه ازش مشاوره گرفتم باتوجه به سوالایی که کرد یه شامپو و یه صابون بهم معرفی کرد یعنی به طور معجزه آسایی نتیجه دیدم. همش میگم کاش این همه وقت و پولمو الکی هدر نمیدادم. 

ولی از من میشنوید اگه مشکل من داشتید حل نشد به پیج @zahrarahmati46سر بزنید تو روبیکا هست کانالش. اگه مشکلتون برطرف شد منم دعا کنید کلی محصول های مراقبتی درمانی دیگه داره ولی من فعلا خواستم اون مشکلی که دارم حل کنم بعد بقیه محصولاتش هم امتحان میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم ازت عزیزم بابت راهنماییت. 

ولی خداروشکر مشکل منم حل شد یه صابون و شامپو برام تجویز کرد سفارش زدم از پیش خودش درب خونه تحویل گرفتم. واقعا دیگه کلافم کرده بود اوضاع. 

متاسفانه هنوز برخی افراد برای تبلیغات بی محتوا، هنوز از تخریب پزشکان و ... بهره میبرند.

کاربر گرامی، ربزش مو علل زیادی داره... و تا حالا هیچکس در هیچ جای دنیا با یک صابون و شامپو، ریزش مو را درمان نکرده.

لطفا" دیگران راگمراه نکنید.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو

من نه تنها تبلیغی نکردم بلکه حقیقت و گفتم داروهای من هر ماه یه تومن خرج بر میداشت. دقیقا مشکل من فقط با همون شامپو و صابون بر طرف شد. شما مختارید هر برداشتی که میخواید بکنید. 

من نه تنها تبلیغی نکردم بلکه حقیقت و گفتم داروهای من هر ماه یه تومن خرج بر میداشت. دقیقا مشکل من فقط ...

اگر حقیقت را میگویید، نام داروهای مصرفی و .. را بنویسید.

ترکیبات شامپو و صانونی که میگویید را هم اعلام کنید.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو

داروهای مصرفی که آخر مصرف کردم و بازم نتیجه نگرفتم و یادمه ولی قبل تر از ایناهم دارو استفاده کردم که اسماشونو بخاطرم نیست و از اونا هم نتیجه ای حاصل نشد. برای جوش صورت و چربی بیش از حد صورتم پمادآداپالن و قرص داکسی سیکلین 100 برای موهام ویتامین E مولتی ویتامین های خارجی و آمپول بیوتین با دکسپانتول. 

صابون مریم گلی که برای پوست های چربه ویژگی هاش کنترل کننده چربی پوست. آنتی باکتریاله. ضد التهاب. نرم کننده. شفاف کننده. مواد موثرش هم روغن زیتون. روغن نارگیل. روغن کنجد. روغن کرچک. روغن اسانس کاج و مریم گلی. 

شامپو موهای چرب کنترل کننده چربی کف سرتقویت کننده و پیشگیری از ریزش مو. مواد موثرش هم عصاره صدر. عصاره برگ مورد. عصاره حنا. عصاره گزنه. عصاره گل ختمی. عصاره رزماری. آلوئورا. عصاره سبوس برنج. بابونه. و روغن آرگانه