2777
2789
عنوان

فامیل شوهرم

804 بازدید | 67 پست

پدر بزرگ شوهرم ما هشت ماهه عقد کرده ایم فوت کرده اونا شهر دیگه هستن و منم از فامیل شوهرم چون دنبال داستانن و اینکه دوتا از دختراشون عوضی و کرم هستن و سر اونا با شوهرم بحثم میشه هر سری هستن اونجا برای مراسمش رفتم به یکی از زن عمو هاش حتی سلام هم ندادم بفهمه دخترش کرمه حالا موندم چی میخوان در موردم بگن که بین هشت تا زن عمو فقط به اون محل ندادم بنظرتون چهلم برم شوهرم هم مرخصی کاری نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره برو.خودت را ازدور خارج نکن.سنگین بروباشخصیت به اونایی هم که کرم دارن اصلا نگاه نکن.حتی نگاه.تافک ...

اخه شوهرم تو دوستی در مورد یکیشون که ده سال بزرگتره از شوهرم و اون بچه داره گفته بود خیلی سک سیه الان میگه من بگچه بودم معنی این خرفو نمیدونستم اون یکی از دختراشون هم یکیشون عقد ما گریه کرد

تبریک میگم ،از همین اول راه داری قدمای بزرگی برای گند زدن به زندگیت برمیداری!...من نمیفهمم سلام نکردم و فلان بیسار چیه،مگه خاله بازیه!اتفاقا باید بری جلو با کمال اعتماد بنفس و سرخوشی سلام حال و احوال کنی که اون بیشتر بسوزه دیگران از جمله شوهرت  رفتار تورو‌ ببینن حق رو به تو بدن!نه اینکه بری وسط جمع خودتو بده کنی،عزیزم شما تازه اول راهیاااا!اینجوری فقط زمینه اختلاف مخصوصا بین خودت و شوهرتو زیاد میکنی!

خب زنه ک کرم نداشت دخترش داشت گناه کسی ک پای یکی دیگ نمینویسن

مادره دختره هم عوضی آخه اومد سمت شوهرم من شب پیش چون سلام نکرده بودم محل من نداد رفت بغل کنه شوهرمو شوهرم محل زن عموش،نداد سرشو بالا نیاورد جوابش بده چون تو این هشت ماه دعوای اصلی ما دختر کرم این بوده خودشم نرمال نیست 

تبریک میگم ،از همین اول راه داری قدمای بزرگی برای گند زدن به زندگیت برمیداری!...من نمیفهمم سلام نکرد ...

اخه دختر عموش، رید تو زندی ما شب عقد گریه کرد من اولین دوست دختر شوهرم بودم اونم یکسال بزرگتره تا دید من لاغری داره لاغر میکنه تو جمع هی بهم تیکه مینداخت منم نمیخوایتم عروسی بگیرم اینارو نبینم توختم دخترش نبود ریدم به خودش محل سگ ندادم 

مادره دختره هم عوضی آخه اومد سمت شوهرم من شب پیش چون سلام نکرده بودم محل من نداد رفت بغل کنه شوهرمو ...

چرا سلام ندادی

هم باعث میشی جلوه خوبی نداشته باشی پیش خانواده شوهر

هم باعث میشی ب خودت احترام گزاشته نشه

چنسالته؟

چرا سلام ندادی هم باعث میشی جلوه خوبی نداشته باشی پیش خانواده شوهر هم باعث میشی ب خودت احترام گزاش ...

من فقط،به اون سلام نکردم اومد بغل کرد مادر شوهرمو هم گفتم اجازه میدید من بلندش کنم سلام نکردم بگم زن عمو ولی به بقیشو خیلی احترام گذاشتم سلام اینا فقط این چون دخترش عوضیه  من ۲۴

چرا سلام ندادی هم باعث میشی جلوه خوبی نداشته باشی پیش خانواده شوهر هم باعث میشی ب خودت احترام گزاش ...

من با دختر خالش هم مشکلی ندارم شوهر داره ده سال بزرگتره از شهرم چون تو دوستی شوهرم گفت خیلی سک سیه این درموردش فکرم خرابه الان میگه شوهرم چهار سال پیش من اصلا معنی این کلمرو نمیدونستم قسم میخوره