بی بی چک منفی .ترشح زیاد شبیه خون اب مایل به سیاه حالت تهوع و درد شدید معده و دل و کمر
موعد پریودی ۳۰ شهریور هستش
بنظرتون چای زعفران درست کنم بخورم کنده بشه بیاد ؟
اسیر شدم نه میاد نه میتونم حرکتی بزنم 😭😭😭😭😭😭
کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت 😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
برای iui و ivf باید ازمایش بدی گاهی بی بی نشون نمیده
خوب حالت پریودی دارم...دکترم گفت ۱۴ روز بعد ای یو ای تست بده ...اما من همیشه بی بی میزدم مثبت میشد بعد آزمایش خون مثبت بود بنظرم نیستم دیگه 😥
کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت 😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد
گفتم بی بی میزنم مثبت یا هاله انداخت دکتر برام بتا نوشته ولی خوب منفی شده مطمنا منفی میشه با آزمایش خون ولی خوب چون تجربه ای یو ای ندارم منتظرم پری بشم ولی خوب هنوز خبری نسس
گفتم بی بی میزنم مثبت یا هاله انداخت دکتر برام بتا نوشته ولی خوب منفی شده مطمنا منفی میشه با آزمایش ...
پس سرخود چیزی نخور صبر کن دکترت بیاد بری پیشش
برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد