nzbjzkzb مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 2203 عنوان شماهم مثل منید 49 بازدید | 5 پست پریودم مثله جنگلیا میمونم خیر سرم اپمدم مسافرت قیافم داغانه 1402/06/23 | 12:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تاول عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 57489 👀نه من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
رنگین_کمون۸۵ عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 3794 من کلا تو پریودی پامو از خونه که چه عرض کنم از اتاقم بیرون نمیزارمبی اعصاب بی حوصله خسته داغون افسرده ناامید با کلی دردالانم توهمون وضعم بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیبلرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
nzbjzkzb مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 2203 من کلا تو پریودی پامو از خونه که چه عرض کنم از اتاقم بیرون نمیزارم بی اعصاب بی حوصله خسته داغون افس ... منم