jhope_blue_side مدیر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 2889 عنوان دختری که ریتالین و ویاس مصرف میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 4873 بازدید | 26 پست بچه ها ببخشید دوباره میپرسم ولی باید به خواستگار بگم که ریتالین و ویاس مصرف میکنم؟ شرمنده که اینو میگم ولی مصرفم استنشاقیه بی آب و تاب و توان، 1402/06/23 | 12:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilay30 عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 501 اختلال نقص توجه و مشکل عدم توجه و تمرکز دارم و مدام از این شاخه به اون شاخه میپرم و نمیتونم کار ثابت ... خب در حضور مشاور بگو من این مشکل و دارم و برای درمانش این و مصرف میکنم
jhope_blue_side مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 2889 بله خوب معتادی دیگه برای چی مصرفش میکنی؟ دکتر بت داده؟ بله ، تجویز روانپزشک هستش بی آب و تاب و توان،
jhope_blue_side مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 2889 خب در حضور مشاور بگو من این مشکل و دارم و برای درمانش این و مصرف میکنم نمیدونم چرا فکر میکنم اینطوری دید بدی بهم پیدا میکنن و ممکنه بعدا به روم بیارن بی آب و تاب و توان،
پزشک_حاشیه_شهر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 3184 اختلال نقص توجه و مشکل عدم توجه و تمرکز دارم و مدام از این شاخه به اون شاخه میپرم و نمیتونم کار ثابت ... دوست عزیز اینا بیماریهای مهمی هستن و همسرتون حق داره بدونه با چه کسی داره ازدواج میکنهوالا طرز استنشاقی این دارو ها هم اختراع خودت بوده وگرنه آدم بیمار فقط اینا رو خوراکی میخوره شما یه این داروها اعتیاد پیدا کردین ایران از این شب سخت هم عبور میکند.هیچ شب و زمستانی ماندگار نیست. طلوع عادت این سرزمین است
nilay30 عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 501 نمیدونم چرا فکر میکنم اینطوری دید بدی بهم پیدا میکنن و ممکنه بعدا به روم بیارن گفتنش مساله شماست نوع مواجه شدن اونا معرف شخصیت اونهاست
jhope_blue_side مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 2889 دوست عزیز اینا بیماریهای مهمی هستن و همسرتون حق داره بدونه با چه کسی داره ازدواج میکنه والا طرز است ... بیماری نیست ، اختلال هست و اینکه بعضی دارو ها رو میشه به صورت استنشاقی مصرف کرد و خطرناک نیست بی آب و تاب و توان،
دلارام1400 عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 17868 آخه وقتی استنشاقی استفاده میکنم تاثیر بیشتری داره برام ریتالین رو استنشاقی مصرف میکنی یا آمفتامینو؟ ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟
jhope_blue_side مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 2889 خب در حضور مشاور بگو من این مشکل و دارم و برای درمانش این و مصرف میکنم فکر میکنم دید بدی ممکنه پیدا کنن بی آب و تاب و توان،
هلن۸۱ عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 2239 اختلال نقص توجه و مشکل عدم توجه و تمرکز دارم و مدام از این شاخه به اون شاخه میپرم و نمیتونم کار ثابت ... چجوری فهمیدی اختلال نقص توجه داری؟
jhope_blue_side مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 2889 ریتالین رو استنشاقی مصرف میکنی یا آمفتامینو؟ آمفتامین اون ماده ی اولیه ست که کسی نمیتونه به صورت خام مصرفش کنه چون کشنده هست ، چیزی که شما میگید مت آمفتامین هستش که به اسم گِلَس یا شیشه میشناسنش ولی من ریتالین یا متیل فنیدات مصرف میکنم ، به همراه ویاس یا همون لیز دگزامفتامین بی آب و تاب و توان،
jhope_blue_side مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 2889 چجوری فهمیدی اختلال نقص توجه داری؟ تشخیص روانپزشک بود بی آب و تاب و توان،
sitanium عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 4 آخه وقتی استنشاقی استفاده میکنم تاثیر بیشتری داره برام من ویاس)لیز دگزامفتامبن) دارم کپسولی...استنشاقی چطوری مصرف میکنی میشه لطفا بگی؟تاثیرش خیلی بیشتره؟اگه کپسولو باز کنیم تو اب بریزیم چطور؟در چه صورت بیشترین تاثیر رو داره؟