2777
2789
عنوان

دختری که ریتالین و ویاس مصرف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4873 بازدید | 26 پست
اختلال نقص توجه و مشکل عدم توجه و تمرکز دارم و مدام از این شاخه به اون شاخه میپرم و نمیتونم کار ثابت ...

خب در حضور مشاور بگو من این مشکل و دارم و برای درمانش این و مصرف میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب در حضور مشاور بگو من این مشکل و دارم و برای درمانش این و مصرف میکنم 

نمیدونم چرا فکر میکنم اینطوری دید بدی بهم پیدا میکنن و ممکنه بعدا به روم بیارن

بی آب و تاب و توان،

اختلال نقص توجه و مشکل عدم توجه و تمرکز دارم و مدام از این شاخه به اون شاخه میپرم و نمیتونم کار ثابت ...

دوست عزیز اینا بیماریهای مهمی هستن و همسرتون حق داره بدونه با چه کسی داره ازدواج میکنه

والا طرز استنشاقی این دارو ها هم اختراع خودت بوده وگرنه آدم بیمار فقط اینا رو خوراکی میخوره شما یه این داروها اعتیاد پیدا کردین

ایران از این شب سخت هم عبور میکند.هیچ شب و زمستانی ماندگار نیست. طلوع عادت این سرزمین است

دوست عزیز اینا بیماریهای مهمی هستن و همسرتون حق داره بدونه با چه کسی داره ازدواج میکنه والا طرز است ...

بیماری نیست ، اختلال هست و اینکه بعضی دارو ها رو میشه به صورت استنشاقی مصرف کرد و خطرناک نیست

بی آب و تاب و توان،

ریتالین رو استنشاقی مصرف میکنی یا آمفتامینو؟ 

آمفتامین اون ماده ی اولیه ست که کسی نمیتونه به صورت خام مصرفش کنه چون کشنده هست ، چیزی که شما میگید مت آمفتامین هستش که به اسم گِلَس یا شیشه میشناسنش ولی من ریتالین یا متیل فنیدات مصرف میکنم ، به همراه ویاس یا همون لیز دگزامفتامین

بی آب و تاب و توان،

آخه وقتی استنشاقی استفاده میکنم تاثیر بیشتری داره برام

من ویاس)لیز دگزامفتامبن) دارم کپسولی...استنشاقی چطوری مصرف میکنی میشه لطفا بگی؟تاثیرش خیلی بیشتره؟

اگه کپسولو باز کنیم تو اب بریزیم چطور؟در چه صورت بیشترین تاثیر رو داره؟