2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام 

همه دنبال این هستن که کمی کاهش وزن بدن 

اما واقعا جالبه شما میخوای چاق شین .

خب اول باید طبع شما رو بدونیم که مثلا 

سرد مزاج هستین یا گرم مزاج 

برای هرکدام از اینها راه های متفاوتی وجود داره.

به نظرم با پزشک تغذیه هم صحبت کنید بسیار عالی میشه .

سلام هر کسی که اینجاست قصه خودش رو داره چه خوب و چه بدهم نیست . ولی به نظرم همه ما انسانیم و میتونیم از طریق روابط اجتماعی صحیح نسبت به همدیگه اثر گذار باشیم .تجربیات هر کسی با کسی دیگر متفاوت هست . پس تجربیات خوب رو باهم به اشتراک بزاریم . بزارید یه سوال ازتون بپرسم ...البته عمومی بزارم سوال رو بهتره خوشحالم که میتونیم حال همدیگر رو خوب کنیم ...💙💙💙 بهترین ها برای تک تک شما اتفاق میافته اگر باور کنید که خودتون ارزشمند هستین 💙💙💙
سلام  همه دنبال این هستن که کمی کاهش وزن بدن  اما واقعا جالبه شما میخوای چاق شین . خب ا ...

دکتر تغذیه هم رفتم یه مدت چاق شدم ولی 

دیگه نتونستم طبق برنامه جلو برم ول کردم

طبعم گرمه

خدایا شکرت   
۱۶۰ قدم ۴۹ وزنم ولی صورتم خیلی لاغره

ببین خیلی لاغر نیستی تقریبا ۵۰ کیلویی ک برا قدت به نسبت خوبه برا صورتت من شنیدم قرص و ویتامین ای خارجی هفته ای سه تا و هرروز ویتامین بی بخور 

از نظر بنده شما با توجه به اینکه دکتر تغذیه هم 

مراجعه کردین و نتیجه گرفتین بهترین راهکار همونه 

چاق شدن فرایندی نیست که به زودی محقق بشه باید 

صبور باشین و طبق برنامه پزشک پیش برین .

مطمئن باش تمام توصیه ها رو میتونستم بهت بگم 

ولی چون عاقلی پس سعی کن عاقلانه رفتار کنی .

سلامت  و شاد باشی همیشه 🙏💙💙💙

سلام هر کسی که اینجاست قصه خودش رو داره چه خوب و چه بدهم نیست . ولی به نظرم همه ما انسانیم و میتونیم از طریق روابط اجتماعی صحیح نسبت به همدیگه اثر گذار باشیم .تجربیات هر کسی با کسی دیگر متفاوت هست . پس تجربیات خوب رو باهم به اشتراک بزاریم . بزارید یه سوال ازتون بپرسم ...البته عمومی بزارم سوال رو بهتره خوشحالم که میتونیم حال همدیگر رو خوب کنیم ...💙💙💙 بهترین ها برای تک تک شما اتفاق میافته اگر باور کنید که خودتون ارزشمند هستین 💙💙💙
از نظر بنده شما با توجه به اینکه دکتر تغذیه هم  مراجعه کردین و نتیجه گرفتین بهترین راهکار همون ...

من عاقل نیستم میشه بگی توصیه هارو😂

الهی! یک نفسِ عمیق از سرِ آسودگی لطفا.
من عاقل نیستم میشه بگی توصیه هارو😂

اتفاقا از شواهد پیداست که کاملا عاقل و منطقی هستی