2777
2789
عنوان

👓🕶️🥽عینکیا بیان🤓😎🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که اینقد پشت عینک بینیم وچشمام عرق میکرد دیگه فعلا گذاشتم کنار

👈👈👈لینک کانال تجربه های عالی طبی تنها مسیر.... https://eitaa.com/joinchat/1953170230Ca03c27ccdc👉👉👉  روی لینک نگه دارین ابی میشه... یا درخواست 🤝 بدین براتون لینک بزارم👎👎

عزیزم اذیت داشت؟کلا چجور بود و هزینه اش چقدر

اذیتش فقط شب بعد عمل بود ک حس میکردم تو چشمام چیزای تیز هس ک فرداش بهتر شد عملشم ترس نداره میری دراز میکشی یکاری میکنه بعد میگه ب نور سبز نگاه کن بعد لنز پانسمانو میزاره تمام

من تیر عمل کردم ۱۲ تومن

اذیتش فقط شب بعد عمل بود ک حس میکردم تو چشمام چیزای تیز هس ک فرداش بهتر شد عملشم ترس نداره میری دراز ...

ممنون عزیزم 

تا چند وقت ب گوشی اینا نگا نکردی؟

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :)؟! ️
اذیتش فقط شب بعد عمل بود ک حس میکردم تو چشمام چیزای تیز هس ک فرداش بهتر شد عملشم ترس نداره میری دراز ...

عزیزم منم قصد عمل دارم ولی چقدر باید تو خونه موند و رعایت کرد؟ 

کاربر جدید نیستم اکانت قبلیم پرید🕊️
ممنون عزیزم  تا چند وقت ب گوشی اینا نگا نکردی؟

تادیک هفته گفت اصلا تلویزیون گوشی نگاه نکنین وقتی لنز پانسمان و در آورد گفت دیگه مثل قبل هر کاری میکردین بکنین ولی من تا یک ماه نگاه نمیکردم

عزیزم منم قصد عمل دارم ولی چقدر باید تو خونه موند و رعایت کرد؟ 

من یک هفتهتو خونه بودم دکتر گفت لنز و در آوردین هر کاری قبلا میکردین الانم بکنین فقط تو هوای آفتابی عینک بزارین