2777
2789

مشخصه دیگه

یعنی به یه ادم بی خاصیت دل ببندی

کله دارایی تو از دست میدی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یک لحظه غفلت و یک عمر پشیمانی

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا عشق نابودی میاره البته اگ اسمش عشق باشه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یعنی مترسکه عاشق کلاغ میشه دیگه نمیترسونه کلاغم همه مزرعه رو میخوره ... کنایه از عشق به ادم سو استفاده گر و اشتباهی داره 

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

این ضرب‌المثل به نوعی به مفهوم زیر اشاره دارد:

وقتی دو چیز کاملاً ناسازگار با هم ترکیب می‌شوند، نتیجه‌اش چیز عجیب و غریبی خواهد بود که ارزش چندانی ندارد.

مترسک و کلاغ کاملاً با هم تناسب ندارند. پس فرض ازدواج و ایجاد نسل بین آنها، نتیجه‌ای عجیب و بی‌ارزش خواهد داشت.

بنابراین کنایه از اینکه وقتی دو چیز ناسازگار با هم ترکیب شوند، نتیجه‌اش چیز خوبی نیست و ارزش چندانی ندارد.

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
این ضرب‌المثل به نوعی به مفهوم زیر اشاره دارد: وقتی دو چیز کاملاً ناسازگار با هم ترکیب می‌شوند، ...

شوهرم یعنی منظورش چی بوده از این امضا

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
شوهرم اینو واسه امضاش گذاشته یعنی منظورش چیه

هیچی مردا خیلی منظور خاصی پشت حرفاشون نیست همینجوری ممکنه خوشش اومده باشه گذاشته

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت