2777
2789
عنوان

اسنپ

137 بازدید | 10 پست

لطفا نپرسید کدوم شهر🌸

شهر واستانی که من زندگی میکنم کرایه اسنپ وسرویس وخلاصه رفت وآمد واقعا زیاده..

جوری که من سر کار میرفتم پارسال نصف درآمدم پای اسنپ میرفت‌..

محل کار همسرم دوره وواقعا به ماشینمون نیاز داره .پس نمیتونم ازش استفاده کنم..

ولی واقعا به حدی رسیدم که تصمیم‌گرفتم اگه کاری نزدیک پیدا کردم برم سرکار.واگه پیدا نکردم توخونه بمونم..ازطرفی توخونه موندن اذیتم میکنه..حوصلم سر میره..

ولی واقعا نمیتونم تحمل کنم از صبح برم سر کار تا ظهر کلی هم خسته بشم اونوقت نصف درآمدم بشه کرایه رفت وآمد..

چندوقت پیش رفتیم مشهد برای رفت وآمد وقتی اسنپ می‌گرفتیم کلی تعجب میگردیم که این همه مسیر نهایتش ۲۰ تومن یا ۳۰ تومن..اونوقت من اینجا دوقدم بخوام برم دوبرابر باید برم..

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

درکت میکنم. تهران همین قیمتاست که میگی و تازه کلی آلودگی باید تحمل کنی. من خودم ترجیح میدم فروشگاه سر کوچمون صندوقدار شم. از رفت و آمد تو تهران با ترافیک کشنده اش متنفرم

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
درکت میکنم. تهران همین قیمتاست که میگی و تازه کلی آلودگی باید تحمل کنی. من خودم ترجیح میدم فروشگاه س ...

خیلی حرص میخورم..

درس خوندم..زحمت کشیدم..

ولی ترجیح میدم بااین کرایه های اسنپ توخونه فعالیت کنم...

خیلی حرص میخورم.. درس خوندم..زحمت کشیدم.. ولی ترجیح میدم بااین کرایه های اسنپ توخونه فعالیت کنم...

منم ارشد از سراسری دارم بیکار نشستم. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
چندروز پیش یه کار خیلی خوب پیدا کردم برای مصاحبه رفتم.. دیدم همین رفت وآمد نزدیک ۲۰۰تومن شدفقط یه ر ...

یعنی درماه تقریبا با وجود روزای تعطیل باید ۵میلیون‌کرایه میدادم😶

رو آوردم به فعالیت مجازی... تدریس مجازی... ولی هرروز حرص میخورم

برو تو سایت استاد بانک

معلم استاد بانک شو

واست دانش آموز میفرسته، یا اگه مایل بودی، مسیرهای نزدیک رو اوکی میدی میری آموزش خصوصی میدی...