2777
2789
عنوان

عفونت ناخن شصت پا

310 بازدید | 18 پست

بچه ها خسته شدم تقریبا بیشتر سال من ناخنام درگیره،ناخنم کلفت وشکننده ضعیف وزشت شده الان خیلی درد میکنه چه راهی هست براش؟میخواستم ژلیش کنم یاکاشت که زشتیشو بپوشونه اماترسیدم بدتتر عفونت کنه،بلندم نمیشه 

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عفونته یا خونمردگی ؟یه مدل خونمردگی هست دیگه ناخن رشد نمی کنه اونه؟

فک کنم اره ضربه دیده

خانومه تو ارایشگاه کاشت کرده بود پاشو تا نصف بیشتر ناخن قارچ گرفته بود ناخن کاره کاشتو ریممو کرد ناخناشو تا اونجا ک قارچ داشت کوتاه کرد قارچی دیگه نمونه.تا بعد دوباره رشد کنه.اول باید اگه قارچ یا عفونته درمان شه وگرنه قارچ می رسه ب ریشه ی ناخن و ناخنو از بین می بره

نکنی اون کارو اون زیر عفونت میکنه نمیفهمی منم اونجوریم دائم خون میاد هر کفشیو نمیتونم بپوشم کسیم ک ...

دقیقا منم اونطوریم امروز کفشم تنگ بود از۱مطب بودیم تا۸نوبتمون بشه دخترمو هی بغل کردم وراه رفتم که بیقراری نکنه الان دردش خیلی بده

خانومه تو ارایشگاه کاشت کرده بود پاشو تا نصف بیشتر ناخن قارچ گرفته بود ناخن کاره کاشتو ریممو کرد ناخ ...

الان باید چکارکنم کجا برم؟دوماه بیشتره همینطوره بیچاره پسرم هی میخواد بیاد بغلم ازدور میگم ناخنم پام حواست باشه ها

اونو دوست من اینجوریه کاشت نمی کنه چون ناخنش برجسته شده یادمه خودش ناخن مصنوعی کوتاه می چسبوند بعد چ ...

خب دردشو چکارمیکرد حس میکنم چون ضربه میبینه وتندتند کوتاه میکنم یاخودش میشکنه الان رفته توگوشت درنمیاد ناخنم

اگه ناخون از بغلا همیشه می ره تو گوشت یه چیزی داریم ب اسم ارتودنسی ناخن ک نذاره ناخن بره تو گوشت.اگرم اوضاع ناخنت جوری نیست ک قارچ باشه و ضخیم نشده ژلیش می تونی کنی نشون بده ب یه ناخنکار خوب