2821
2789
عنوان

دلم گرفته

34 بازدید | 3 پست

بخاطر کنکورم از کسی ک چهارسال عاشق همدیگه‌ایم جدا شدم

خیلی سخته برام همه خاطراتم با اون بوده همه اولین تجربه‌هامو کنار اون بودم ، حتی بداخلاقیاشم بهتر از محبت بقیه برام بود ، این ی‌سال رابطمون رفاقت بود ولی خب همون حسای قبلنو هرچند وقت یبار داشتیم اما بخاطر ی‌سری مسائل تصمیم گرفتیم رفیق باشیم تا آیندمون مخصوصا اون مشخص بشه که بعدا مجبور نشیم با وابستگی بیشتر از هم جدا بشیم..

آخرین باری ک باهاش حرف زدم و خدافظی کردم گفت درستو بخون ی دانشگاه خیلی خوب دربیای قول میدم مرد نیستم اگه بهم بگی بیام اونجا پیشت و نیام ، تا اونموقعم سربازی خودمم تموم میشه تو فقط بخون درستو :))) خیلی حالم بده

خودخواهیه که انتظاردارم تا اونموقع با هیچ دختری نباشه

اما قبلا ی دختری بهش گیر داده بود همش پی‌ام میداد ازش خوشش اومده بود بعد من پیام دادم به دختره چیز گفتم دختره یطوری جواب میداد انگار من مزاحم اون دوتا شدم🤣

بعد دیدم انگار دارن رفیق میشن بیخیال شدم کشیدم کنار

یروز دختره زنگ زد بهم گفت عزیززززم دیدی اومد سمت من دیدددی نتونستی کاری کنی، خیلی فشاری شدم زنگ زدم به اکسم

گفتم من سه‌سال باهات بودم تو منو به اون فروختی اونم همش میگفت واقعا فکرمیکنی با کسی ک ی‌هفته آشنا شدم میرم تو رابطه

بعدم قطع کرد فحش داد به دختره بلاکش کرد

اما حالا احساس میکنم نکنه دوباره باهاش چت کنه

چون بازدیداشون انگار یکیه:)))))

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.