2777
2789
عنوان

میخام جدا شم 😔

493 بازدید | 37 پست

دوتا بچه دارم دوتا پسر یکی هف سالشه یکی ۵ سالش میدونم اگه جدا شم ب هیچ عنوان نمیده بچه هارو ب من ولی خوب بخدا تحمل ندارم اگه باشم زندگیمون هر روز جنگ و دعواس هیچ درکی از هم دیگه  نداریم از ی طرفم فکر بچه ها داغونم میکنه دارم دق میکنم آخه چیکار کنم 

بچه ها معنای زندگیتن..خب معنا داری بمون..

فقط در یک صورت جدا شود اینکه هم شرایط خودت و هم بچه ها بعد طلاق بهتر بشه.

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم نه معتاده نه اهل خیانت شغل خوبی داره ماشین داره خونه داره پول داره همه چی اوکیه ولی با این اوضاع بازم من اذیت میشم مشکل من عصبی بودنشه  شکاک بد دله ی خورده ام تو دوران قدیم مونده کلن همه حرفش با خانوادشه 

همسرم نه معتاده نه اهل خیانت شغل خوبی داره ماشین داره خونه داره پول داره همه چی اوکیه ولی با این اوض ...

منم‌همسرم از این لحاظ اکی ولی ازم داره دیگه فرار میکنه از این خونه ‌‌من و بچش دایم بحث و دعوا خسته شدم 

چقدر شرایطتت عین منه استارتر

با تمام وجود درکت میکنم معلق بودن بلاتکلیف بودن اینکه نه میتونی بری و نه میتونی بمونی

منم الان دقیقا تو همین شرایطم با شوهرم دعوای وحشتناکی کردیم برای هزارمین بار میخواستم برم دادخواست طلاق بدم مشاورمون نزاشت گفت ۶ ماه وقت بده اگه نشد برو برای طلاق

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔
۳۲الان ۱۰سال از زندگیمون میگذره و‌هر روز بدتر دیروز همین ۳۰مین پیش تاپیک زدم برای همین موضوع

وای منم ۱۰ ساله دارم عذاب میکشم هر موقع من کوتاه اومدم امه چی اوکی بوده ولی من حقمو خواستم حرفمو زدم باز جنگ و دعوا شده 😔