2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توهم بوس نکن به اون لبات

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

بسم الله الرحمن الرحیم

استارتر امشب چته.چرا اینقدر تاپیکات چرتو پرتن.راستو مستقیم بگو چته.بخدا ما علم غیب نداریم یا کاره ای نیستیم که بخوایم قانونی چیزی رو عوض کنیم

این یک تیکر بارداری نیست❌            تو همه در این هیاهو که امید زندگی نیست؛به غیرآرزوها.و به راه آرزوها همه عمر جستجو ها🌱✨
بسم الله الرحمن الرحیم استارتر امشب چته.چرا اینقدر تاپیکات چرتو پرتن.راستو مستقیم بگو چته.بخدا ما ع ...

باهمتونم نگاه نکنید حالا هرکی میخواد به خودش بگیره

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

باهمتونم نگاه نکنید حالا هرکی میخواد به خودش بگیره

نه مثه اینکه حالت خوب نیس.ایشالا که شفا پیدا میکنی

قرصاتو بخور.الانم بخواب.بیخوابی بدجور زده به سرت

این یک تیکر بارداری نیست❌            تو همه در این هیاهو که امید زندگی نیست؛به غیرآرزوها.و به راه آرزوها همه عمر جستجو ها🌱✨
نه مثه اینکه حالت خوب نیس.ایشالا که شفا پیدا میکنی قرصاتو بخور.الانم بخواب.بیخوابی بدجور زده به سرت

باشه خودتو خالی کن شاید از عقده هات کم شد

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

باشه خودتو خالی کن شاید از عقده هات کم شد

والا عقده داشت از تک به تک کلماتی که تایک کردی داره میریزه.کی به کی میگه.