2777
2789
عنوان

بیهوشی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2248 بازدید | 28 پست

تجربه بیهوشی ندارم  ولی وقتی چانه دختر ۴ سالم بخیه خورد از ما رضایت گرفتن و بردنش واسه بی حسی و بخیه زدن نزاشتن کنارش باشم دخترم بشدت جیغ میزد و گریه میکرد و مامان صدا میکرد از گریه نایی نمونده بود براش تصور کن من مادر چی کشیدم بیرون اتاق منم گریه میکردم دخترم یادش رفت ولی من هیچوقت یادم نمیره اما چاره ای نداشتم....

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا گذاشتی اخه

من بعدش فهمیدم چنین کاری رو کرد

وقتی دخترم گریه کرد رفتم داخل گفتم چرا دخترم گریه میکنه گفت خانم از بس بچتون لوسه و تحمل یه ذره درد رو نداره

نگو میخواسته کار خودشو راحت کنه چون نمیتونست دو سمت رو بی حسی بزنه اون سمت رو بدون بی حسی انجام داد چقدر دخترم درد کشید

اگه اون لحظه می‌فهمید که باهاش برخورد میکردم

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
گفتم بیهوشش کنید بعد ازمن جدا کنید قبول نکردن نمیدونم اون تو چی کشیده ، بعد ریکاوری هم که میاوردن گر ...

برخوردشون با بچه ها خوبه اون تو،ببین محیط داخل اتاق ایزولس ومعمولا نمیشه رفت وامد کنن عمدم داخل،البته واسه چشم که اینجوریه ولی دندون نمیدونم،گریه نکرده چون وقتی بهوش میای تا چند ساعت یکم حالت گیجی وابهام داری،تا بخواد ازون خالت خارج بشه،اوردنش پیش شما

ده ماه کوچیک چیزی نمی‌فهمه سن دخترم خیلی حساس بود

برای مادر اون لحظه خیلی سخته

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
بی انصافی تر از اینه اینکه دکتر بدون بی حسی دندون بچه رو ترمیم کنه و با پررویی بگه بچه ای شما لوسه&n ...

وای برای پسر منم اینطور شده بود. بچه ام درد داشته. با پدرش رفته بود، به حرفش گوش نداده بودن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
برخوردشون با بچه ها خوبه اون تو،ببین محیط داخل اتاق ایزولس ومعمولا نمیشه رفت وامد کنن عمدم داخل،البت ...

جدی میگی از دردم کم شد پس گیج بود از ترس نبوده که کریه نمی‌کرد آره،  مال دندونم ایزوله است

جدی میگی از دردم کم شد پس گیج بود از ترس نبوده که کریه نمی‌کرد آره،  مال دندونم ایزوله است

اره،من چند بار بیهوش شدم،وقتی به هوش میای اطراف مبهم برات،اتاق ریکاوری فقط درحد به دست اوردن هوشیاری اولیس،زمان میبره تا بحالت عادی برگردی و مثلا ناراحتی قبل عمل به یاد بیاری،تا بخواد هوشیاریت کامل کامل بشه،خب از ریکاوری درت میارن

واقعا ممنونم ازت خدا بچت برات نگه داره غصه ام کم کردی

فدات،انشالا دیگه راهت به بینارستان تیفته،مادر بودن سخته ولی انقدر ما سخت میگیریم ،تو اون لحظات از بچه سخت نمیگذره،من یکی از عملام مامانم ۷ماهه باردار بود،مادربزرگم نزاشت بمونه پیشم شب،دلتنگ مامانم بودم ولی مامانم از شدت غصه تو خونه همون شب به زایمان زودرس کشید کارش  وتا چند ماه گرفتار ابجیم وخودش بود،کلا قلب مادر هیچ کس نمتونه درک کنه ولی گلم،منم مادرم،بچت اذیت نشده انقدری،سخت نگیر به خودت وخودخوری نکن