2777
2789
عنوان

کاربر آنا ۱۲۸

96 بازدید | 7 پست

کسی ازش خبر داره اصلا کسی میشناستش ؟

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

نه کی بود ؟ تاپیکاشو بگو شاید از تاپیکاش شناختم

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کی بود ؟ تاپیکاشو بگو شاید از تاپیکاش شناختم

اخه چجوری آدرس بدم بچه تهران بود اصالتا تبریزی بود 

میخاست خودکشی بکنه 

همش در مورد طلاق تایپیک میزد شوهرش سرباز بود میخاست با متادون خودکشی کنه بعضی وقتا دنبال دعا نویس بود آخراشم با ی آقایی دوست شده بود بهش خیانت کرده بود مرده

پدرش تنهاش گذاشته بود و...

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

حس ششم بود؟😂

نه خیلی مظلوم بود 

چرا

بالا گفتم خیلی وقت هست ازش خبری ندارم

اخه چجوری آدرس بدم بچه تهران بود اصالتا تبریزی بود  میخاست خودکشی بکنه  همش در مورد طلاق ...

نه نمیشناسم😟

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:)