2777
2789
عنوان

حس میکنم مجازی برام سمه سم...☕️🌿

184 بازدید | 20 پست

میخوام هرررچی پیامرسان دارم رو حذف کنم

تلگرام و اینستا و... و فقط با sms و تماس با دوستام و خانوادم ارتباط داشته باشم

امروز نوتیف های تل و اینستا رو غیرفعال کردم، واقعا خیلی اوکی بودم

بنظرم برا منی که آیندمو قراره خیلی قشنگ بسازم و کلی اهداف قشنگ دارم، این اقدام اولین و بهترین گام میتونه برام باشه

اینطور نیست؟☕️

همون پرنسس_برفی سابقتونم🌝🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اینو میگین ولی فردا که ناراحت هستین باز به گوشی پناه میارین ..

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

موفق باشی

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

کنترل کن

نیاز نیس حذف کنی

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
الان اینو میگین ولی فردا که ناراحت هستین باز به گوشی پناه میارین ..

خب اونوقت فوقش برم گالری رو بگردم و چند تا آهنگ از پلی لیستم گوش بدم

عالیه 😍 

من خیلی وقته نوتیفیکیشن فضای مجازی ام غیرفعاله 😍 

فقط همسرم فعاله. 

و واقعا اینطور به همه کار هام میرسم و حس خوبی دارم. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

ربطی به هم نداره آینده ی قشنگ و مجازی تو باید مدریت رو یاد بگیری 

البته وگه واقعا ازشون خسته ای آفرین بهت پاکشون کن 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
برا من اینجا از همه‌جا سم‌تره ولی از همه بیشترم ب اینجا معتادم

نه من اونقدری که به پیامرسانا معتادم به اینجا نیستم بازم اگه لازم شد اینجارم میترکونم👩‍🦯