2777
2789

دخترم 12 سالشه همش کسله   آب هم  برا خودش نمیریزه همیشه تو  اتاقشه    بی حوصله   وقتی میرم خونه بابام یا خونه پدر شوهرم   تو یه گوشه  میشینه اجتماعی نیست   تو کار خونه اصلا وابدا  دست ب چیز نمیزنه همه میگن لوسش کردی ولی  هی یاد میدم بش  میگم کمکم کن  یا مثلا  کاری کن  میگ  بمن چه   بخدا لوسش نکردم   چکار کنم  تنبل نمونه؟. بزور میفرستمش حموم  کنه   یه دختر 7 ساله دارم خیلی تمیز و کمکم میکنه  واجتماعیه   

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خوابه 

شاید کم خونی داره ، چکاپ بده،شایدم افسردگی داره عزیزم حتما ببر مشاوره ،با شما و افراد خانواده روابطش چطوره؟ 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
شاید کم خونی داره ، چکاپ بده،شایدم افسردگی داره عزیزم حتما ببر مشاوره ،با شما و افراد خانواده روابطش ...

نمیدونم والا. بد اخلاقه خیلی    درونگر شده 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
نمیدونم والا. بد اخلاقه خیلی    درونگر شده

حتما ببرش هم یه چکاپ بدهاگر مشکل کمبود ویتامین یا فقر آهن نداشت ببر مشاوره ان شالله که چیزی نیست

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز