2777
2789
عنوان

خودکشی و....❗❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 77 پست
دیگه خیلی براش ناراحت میشم. چون بزرگترین انگیزه ی زندگیشو ندارع. ولی بازم هستن کسایی که دوستش دارن م ...

اره منم خیلی ناراحتم ولی خب چ میشه کرد ❤🌹

گَر تو با بد ، بد کنی ... پس فرق چیست؟
نه خواستم انجام بدم اما نذاشت یه نفر.حتی وسیله ش اماده کرده بودم.خودکشی ، قتل خانواده دیگه تو فکرش ...

از امضایی که داری مشخصه به معنویات پایبندی......چرا به خودکشی فک کردی؟ فشار بزرگی حتما داری تحمل میکنی💔

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از امضایی که داری مشخصه به معنویات پایبندی......چرا به خودکشی فک کردی؟ فشار بزرگی حتما داری تحمل میک ...

بله خیلی ، الانم از مراسم عزاداری برگشتم.

مشکلات مالی و اینکه کاری از دستم برنمیاد..هنوزم رفع نشدن و حتی شاید بخاطر پول نتونم دانشگاه دولتی برم و وسیله برای خوابگاه بخرم..با اینکه زحمت کشیدم.محدودم.هیچوقت مراسم عزاداری نرفتم هر سال تو خونه عزاداری میکردم اما امسال امام حسین طلبید منو..

سعی میکنم کنار بیام..یا میشه یا نمیشه.میخوام به شدنه فکر کنم تا کمی دردام آروم بشن

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

بله خیلی ، الانم از مراسم عزاداری برگشتم. مشکلات مالی و اینکه کاری از دستم برنمیاد..هنوزم رفع نش ...

این چیزا راه حل داره دختر

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

این چیزا راه حل داره دختر

نداره.

با خانواده ی محدود من نداره.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

نداره. با خانواده ی محدود من نداره.

عزیزم بزرگتری نیس تو فامیل که نصیحتشون کنه؟ شیخی. ریش سفیدی. کسی نیس واقعا؟

برا دانشگاه هم که اگه واقعا پول لازمی میتونی بری بهزیستی. آدرس چندتا خیریه رو بگیری بلاخره آدمایی هستن که دست چندتا آدمو میگیرن و کمک میدن.

من خدم مامانم سرطان گرف.بابام وضعش خوب نبود. هزینه داروها زیاد بود. از خیریه خیلی کمک کردن به مامانم.....برا پول دارو.......

چرا میخواستم دیگ نباشم اما وقتی زنده میمونی ! پشیمونی میمونه برا میدونی چی میگم

اها متوجه شدم دقیقا منم ترسم از اینه خودکشی کنم و نمیرم ...

اها متوجه شدم دقیقا منم ترسم از اینه خودکشی کنم و نمیرم ...

من تو شرایطت بودم و واقعیت رو بگم

در این مواقع هیشکی نمیتونه ادمو تمام و کمال اروم کنه

اما ازت میخوام ک یکم با خودت خلوت کنی

یکم بیشتر ب خودت ب زندگیت ب مسائلش .. بیشتر و منطقی تر فکر کنی ... یکم با خدا درد دل کن .. یکم قرآن بخون

قول میدم حالت بهتر میشه .. اگ میخوای ک حالت خوب شه

انجام بده

نهایتش یه ساعت وقتت رو میگیره

حس اژدهایی رو دارم که دستش سوخت ؛ فوت کرد !
من تو شرایطت بودم و واقعیت رو بگم در این مواقع هیشکی نمیتونه ادمو تمام و کمال اروم کنه اما ازت میخ ...

اره میخونم عزیزم ، خدا خودش به هممون کمک کنه ممنون ازت❤

من میگم

این دنیا هر کی رو ببینی مشکلات در حد خودش داره بعضیا از هر مدل بگی یه کلکسیونشو داره

اما زندگی وقتی برای ادم خوش میاد که خودت بسازی بری جلو

خودکشی و خراب کردن  ویران کردن و رفتن هنر نمیخواد هر کسی میتونه

هنر اینه  با این سختیا بتونی جوری خودت رو رشد بدی بیای بالا و باعث حداقل افتخار خودت بشی اینش لذت بخشه

مثل این میمونه کشتن رو با زنده کردن مقایسه کنی

به دست بچه تفنگ بدی اونم میتونه بزنه بکشه  خلاص شدن راحته 

مهم اینه راهتو پیدا کنی و بسازی خودتو

مثال واقعی برت بزنم

مرداب رو ببین یکی از زیبترین گل های دنیا گل مرداب هست خیلی خوشرنگ خوشگل هستن  اما ادما زیر اب و ریشه اونارو نمیبینن کافیه یه نگاه بندازی پر از لجن و کثافت هست  اما این گل نمیگه من بین این لجن نمیتونم رشد کنم 

بلکه رشد میکنه میاد بالا و میشه یکی از بهترین و زیباترین گل های دنیا

راهتو پیدا کن بساز و بیا بالا میبینی دنیا و همینزندگی که ازش شاکی بودی میشه بهترین جا برای زندگی برات.