2777
2789
عنوان

کمک فوری

140 بازدید | 6 پست

دوستان، سرما خوردم، ساعت 5 کلداکس خوردم، ساعت 7، استامینوفن، ساعت 8 آموکسی سلین. به محض اینکه آموکسی سلین رو خوردم تپش قلب شدید و سرگیجه گرفتم. تنهام. نمیتونم برم دکتر، تپش قلبم قطع شد ولی قلبم سنگینه و درد میکنه 

راه حلی ندارین 

دمنوشی 

خوراکی ای.... 

چون شلی دریچه میترال قلب دارم قرص پرپرانول هم دارم. دکترم گف هر وق قلب درد شدی بخور 

بنظرتون بخورمش یا با این حجم از قرصی که امروز خوردم نخورم

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      

خوب چرا یه دفعه پشت هم خوردی زنگ بزن اورژانس بپرس

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خوب چرا یه دفعه پشت هم خوردی زنگ بزن اورژانس بپرس

با فاصله یکساعت بود کمه بازم؟؟ 

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با فاصله یکساعت بود کمه بازم؟؟ 

نمیدونم عزیزم از اورژانس بپرس

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)