2777
2789
عنوان

پسر زایی

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 67 پست

خیلی زیاد جبهه میگرید و یک طرفه قاضی میشید واقعا متاسفم، الان من دختر خیلی دوست دارم پس طرز فکرم خرابه؟ الان یکی رژیم دخترزایی هم میخواست این و میگفتین؟ من برام چه پسر چه دختر اصلا فرقی نداره اتفاقا جزو فانتزیام بود دو تا دختر خوشگل داشته باشم، اما به این نتیجه رسیدم که بچه اولم پسر باشه دومی دختر، که اولی مراقب خواهر کوچیکه ش باشه،.... خودم چون داداش کوچیک دارم و حسابی اذیت شدم دوست دارم بزرگه پسر باشه

positive نوشته ینی مثبت  من زیاد سر درنمیارم گلم به دکترت حتما نشون بده ... کاش میگفتی تیتر ب ...

تیتر بتا بخوام بگیرم حتما باید دوباره ازمایش بدم؟

🌧️اللهم صلی علی محمد و آل محمد ✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره می‌دونم . منم منظورم دقیقا همین بود  اینجا بگی دختر دوست دارم با جون و دل کمک میکنم. بگی پ ...

اره😕😕 منم چند بار گفتم خیلیا مسخره کردن 

خودم الان باردارم به شخصه دوست دارم پسر باشه دهن خیلیا بسته بشه از حرفای بیخودی

منتظر نی نی کوچولو🥰
خیلی زیاد جبهه میگرید و یک طرفه قاضی میشید واقعا متاسفم، الان من دختر خیلی دوست دارم پس طرز فکرم خرا ...

دقیقا منم داداش بزرگ ندارم 

خیلی دوست داشتم ی داداش بزرگ داشته باشم🥹🥹

منتظر نی نی کوچولو🥰
تیتر بتا بخوام بگیرم حتما باید دوباره ازمایش بدم؟

آره گلم ولش دیگه همون دکتر برو سنوگرافی میکنه ... فقط به نظر خودت الان چند وقتت هست ؟

۸ برو که دکتر ببینه جنین و صدا قلبشم بشنوه .. زودتر بری چیزی نخواهد دید 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
آره گلم ولش دیگه همون دکتر برو سنوگرافی میکنه ... فقط به نظر خودت الان چند وقتت هست ؟ ۸ برو که دکتر ...

تاریخ آخرین پریم ۱۵ ماه قبلی بوده که پری شدم

🌧️اللهم صلی علی محمد و آل محمد ✨
تاریخ آخرین پریم ۱۵ ماه قبلی بوده که پری شدم

الان ۴ هفته فکر کنم باشی .. 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡