2777
2789
عنوان

پسر زایی

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره می‌دونم . منم منظورم دقیقا همین بود  اینجا بگی دختر دوست دارم با جون و دل کمک میکنم. بگی پ ...

چون قدیمیا عاشق پسر بودن 

جوونای الان که ادعای روشنفکری دارن چرا تو این مورد روشنفکر نیستن؟

😐دختر میخواست به افتخاراتش اضافه میشد یعنی؟ نگفت باردارم بچه م دختره میخوام سقطش کنم که گفت دوس د ...

نه این خانم این همه حرفشو پیچوند که بگه من پسردوس دارم همون اولش راست حسینی می‌گفت دیگه نیازی به این حرفا نبود بعدشم بیشتر نی نی سایت زن ستیزه و مردپرست چون بهرحال مردا راحت ترن 

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت داره ان شاالله به دردت بخوره... فقط باید بیشتر رو شوهرت کار کنی و دق ...

سلام عزیزم ازت خیلی ممنونم بابت تاپیکهای خوب و مفیدت ممنونتم راستی برام سوال شد چندتا بچه داری😂 منم تازه نینی دار شدم البته همش مثل این آدمهای هول عکس جواب آزمایشم رو نشون میدم ببینم مثبته😂😂 بذار به توهم نشون بدم میشه بگی چرا واسه من عددد بتام نیست؟

🌧️اللهم صلی علی محمد و آل محمد ✨

پسر بودن بچه ربطی ب مادرش نداره ها

درضمن رژیم هم همش چرته

ببین یه تصور غلط هس ک میگه بچه همون اسپرمه حتی خب خیلی شنیده میشه یسری چیزا مثلا تو کمر بابات بودی و نمیدونم و این مسخره بازیا

ولی در اصل توی تخمک تو  هستش ک اسپرم فقط و فقط خاصیت فعال کنندگی داره فقط اگ قوی باشه بچه دختر میشع و اگ ضعیف تر باشه کروموزوم ایکس نمیتونه فعال کنه و وای فعال میشه ک بچه پسر میشه

ربطی هم ب هیچی نداره

سلام عزیزم ازت خیلی ممنونم بابت تاپیکهای خوب و مفیدت ممنونتم راستی برام سوال شد چندتا بچه داری😂 منم ...

ای جانم عزیزم برات صلوات فرستادم بسلامتی بغل بگیری بادل خوش...

چون فقط مثبت منفی گفتی عدد نگفتی گلم 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
چون قدیمیا عاشق پسر بودن  جوونای الان که ادعای روشنفکری دارن چرا تو این مورد روشنفکر نیستن؟

عاشق دختر باشن میشه روشن فکری؟ 

از نظر من هیچ فرقی نداره واقعا . ولی حرفم اینه اگه اشکال نداره یکی دختر دوست داشته باشه چرا دوست داشتن پسر اشکال داره! 

قدیمیا از اونور بوم افتاده بودن روشن فکرای جدید هم از اینور 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
هه پسر بزا به افتخاراتت اضافه شه

جهالت مدرن😐 چرا مثل قدیمی ها فکر میکنید مگه پسر داشتن فقط باعث افتخاره و دختر داشتن مایه سرافکندگی؟ از تو کدوم سیاره این پست رو گذاشتی؟ متاسفم واقعا واسه طرز فکر ملتم... چرا به اونایی که دختر دوست دارن هیچی نمیگید و ریختید سر پسر دوست ها... هر دو جنسیت دوست داشتنیه افکارمون مثل افکار نسلهای قبلی نباشه که پسر باعث افتخاره...

هرکسی ممکنه یه جنسیت رو بیشتر دوست داشته باشه دلیل بر سرافکندگی و. سرافرازی نیست

🌧️اللهم صلی علی محمد و آل محمد ✨