سه چهارماهیه که میل به غذا اصلا ندارم در طول روز یه وعده اونم به زور میخورم.وزنم که پایینه همینجوری ۴۶ کیلوام.مدام نفخ دارم و بادگلو.هرچیزیم میخورم انگار سر گلوم میمونه.یعمی ممکنه خطرناک باشه تو نت زدم نوشته بود علائم سرطان معدس😭
من از بچگی معدم خراب بود…
Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
نخیر عفونت معده داری. علائم منم اوایل همین بود. برو آزمایش خون و مدفوع بده
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
از اول که اندو نمینویسه. اول ازمایش هلیکو باکتر بگو بنویسه. هم خون و هم مدفوع. اصلن برو پزشک عمومی بگو برات بنویسه. بعد جوابش رو ببر متخصص گوارش.
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
دور از جونت عزیزم...کسی ک سرطان دستگاه گوارش داشته باشه یکی از علائمش مشکل بلع هستش..هرچی میخوره بالا میاره...
تازه بدون دارو درمون ک ب ۳/۴ماه نمیکشه ک
عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠