2777
2789
عنوان

سرطان معده

1246 بازدید | 27 پست

سه چهارماهیه که میل به غذا اصلا ندارم در طول روز یه وعده اونم به زور میخورم.وزنم که پایینه همینجوری ۴۶ کیلوام.مدام نفخ دارم و بادگلو.هرچیزیم میخورم انگار سر گلوم میمونه.یعمی ممکنه خطرناک باشه تو نت زدم نوشته بود علائم سرطان معدس😭

من از بچگی معدم خراب بود…

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

نخیر عفونت معده داری. علائم منم اوایل همین بود. برو آزمایش خون و مدفوع بده

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور از جونت پدربزرگ من سرطان معده داشت

مدفوع تیره

گاها خون داخل مدفوع

کاهش وزن بدون دلیل و یهویی

اینا علامتاش بود

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
نخیر عفونت معده داری. علائم منم اوایل همین بود. برو آزمایش خون و مدفوع بده

ازامایش بپم مشخص میشه؟میترسم اندوسکپی بنویسه اصلا نمیتونم بدم

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
نه بابا رفلاکس معده داری نگران نباش علایمش همینه یمدت پنتو بخوری خوب میشی 

پنتو چیه؟؟شماهم داشتی عزیزم؟

دور از جونت پدربزرگ من سرطان معده داشت مدفوع تیره گاها خون داخل مدفوع کاهش وزن بدون دلیل و ی ...

خدابیامرزتشون🥺

عزیزم سرطان معده علائم دیگه‌ای هم داره

مثل مدفوع خونی

کم شدن ناگهانی وزن

یبس بودن دائمی معده(بیش از ۱۰ روز) یا اسهال دائمی

استفراغ بعد خوردن وعده غذایی

سوزش مری

..

اینایی ک شما میگی میتونه علائم زخم یا عفونت معده هم باشه

برو دکتر چک شی عزیزم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

برو پنتوپرازول 20 بگیر

صبح بیست دقیقه قبل غذا وعصر هم بیست دقیقه قبل شام بخور

یه بسته هم قرص سوپرمینیت. .قرص نعناع هست و هیچ ضرری نداره بخر..روزی یه دونه بخور..بعد از یک هفته میبینی حالت خوبه خوبه..دیگه هم نرو نت بخون

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
ازامایش بپم مشخص میشه؟میترسم اندوسکپی بنویسه اصلا نمیتونم بدم

از اول که اندو نمینویسه. اول ازمایش هلیکو باکتر بگو بنویسه. هم خون و هم مدفوع. اصلن برو پزشک عمومی بگو برات بنویسه. بعد جوابش رو ببر متخصص گوارش. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
برو پنتوپرازول 20 بگیر صبح بیست دقیقه قبل غذا وعصر هم بیست دقیقه قبل شام بخور یه بسته هم قرص سوپرم ...

مرسی عزیزم🥺❤️🙏🏻

از اول که اندو نمینویسه. اول ازمایش هلیکو باکتر بگو بنویسه. هم خون و هم مدفوع. اصلن برو پزشک عمومی ب ...

مرسی که گفتی حتما🙏🏻❤️

دور از جونت عزیزم...کسی ک سرطان دستگاه گوارش داشته باشه یکی از علائمش مشکل بلع هستش..هرچی میخوره بالا میاره...

تازه بدون دارو درمون ک ب ۳/۴ماه نمیکشه ک

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠